Zonguldak Kömürspor, Kızılcahamam’da  hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor ile kozlarını paylaştı

KIZILCAHAMAM’DA SESSİZ PROVA

Kızılcahamam’da yeni sezona hazırlanan Zonguldak Kömürspor, ilk hazırlık sınavını verdi. Kırmızı-lacivertli takım kendisi gibi 2’nci Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile oynadı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

**********

2’nci Lig takımı Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Kızılcahamam’da görücüye çıktı. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kendisi gibi 2’nci Lig takımı olan Sancaktepe Belediyespor’u hazırlık maçında 1-0 yendi.

2018-2019 sezonuna 16 temmuz tarihinde start veren Zonguldak Kömürspor, ön hazırlık kampının ardından, 25 Temmuz’da ilk etap kamp çalışmalarının startını verdi. Kızılcahamam’da 1 haftayı geride bırakan kırmızı-lacivertli takım, yoğun çalışma temposunun yanında eksikleri gidermek anlamında hazırlık maçlarına başladı. Temsilcimiz, ilk hazırlık maçında 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Sancaktepe Belediyespor ile karşılaştı. Cahit Terzi yönetimindeki kırmızı-lacivertli takım, mücadeleye kalede Mustafa Söylemez, savunmada Kemal Cingirt, Şevket Güngör, Okan Duran, Ercan Coşkun, orta alanda Mert Caymaz, Hüseyin Yılmaz, Onur Uslucan, Berkan Akdeniz, Turan Yılmaz ileri de ise Tahir Babaoğlu dizilişiyle sahaya çıktı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında, Cahit Terzi oyuncu değişiklerine  giderek takımın  neredeyse tamamını değiştirdi. Kırmızı-lacivertli takım, girdiği pozisyonları gole çeviremeyince mücadele 0-0 sona erdi.

Eren ARSLANYILMAZ

BAŞKAN CANER MAÇI İZLEDİ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ilk hazırlık maçını oynayan takımını izlemek için Kızılcahamam’a gitti. Başkan Caner, karşılaşmayı teknik heyet ile birlikte izledi.