U13 Türkiye Kızlar Şampiyonası’nda grup aşaması sona erdi. Gözler yarı final maçlarına çevrildi. İlimizi temsil eden Kdz. Ereğlispor, grup mücadelesinde son iki maçı da farklı kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

4’erli 2 Grupta oluşan şampiyonada Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz Kdz. Ereğlispor, tüm maçlarını kazanarak 18 puanla grup lideri oldu. Galatasaray, Yeşilce ve Derince takımları ile aynı grupta mücadele eden temsilcimiz, başarılı maçlar çıkartarak 6’da 6 yaptı ve yarı finale yükseldi.

SON 2 MAÇI FARKI GALİBİYETLE KAPATTI

Grubunun beşinci maçında İstanbul’da Yeşilce ile karşı karşıya gelen eflatun-beyazlılar, rakibini Ece’nin 5, Derya’nın 4 golü ile 9-1 mağlup ederek, 25 Temmuz Perşembe günü oynanan son maç öncesinde grup liderliğini garantilemişti. Grubun son maçında da yine İstanbul’da Derince’nin karşısına çıkan temsilcimiz bu maçı da rahat bir oyun sonrasında 5-0 kazanarak grubunu namaglup lider tamamladı.

YARI FİNAL 1 AĞUSTOS’TA

Statü gereği iki grupta da ilk iki sırayı alan takımların yarı finale yükseldiği Türkiye Şampiyonası’da, diğer grubun 2’ncisi Dudullu ile karşı karşıya gelecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor’da mutlak hedef, Dudullu engelini de aşarak finale yükselmek ve kupayı kazanmak. Karadeniz Ereğli Belediyespor-Dudulluspor Türkiye Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Final Karşılaşması, 1 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da oynanacak.