Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Ereğlili kızlar,  Kuzey İrlanda’ya gol oldu yağdı…

 

Kızlardan farklı tarife

Bravo kızlar

 

Ereğli Kızlar, Fransa’da Türk’ün gücünü bir kez daha gösterdi.  Lens kentinde düzenlenen Liseler arası Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Kuzey İrlanda ile karşılaşan kızlar, rakibini Vehpiye (4), Derya (2) ve Funda’nın golleriyle 9-2 yendi.

 

**************

 

Fransa, Avrupa’nın şampiyon okullarını konuk ediyor.  Kız/Erkek Liseler arası Avrupa Futbol Şampiyonası Fransa’nın Lille ve Lens kentlerinde başladı.

 Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi bayan futbol takımı, Avrupa Şampiyonası serüvenin startını dün verdi. Türkiye Şampiyonu olarak ilimizi gururlandıran kızlar, ay-yıldızı forma ile hem Zonguldak’ı hem de ülkemizi temsil ediyor. Kafilede Antrenör Erkan Kılıçarslan, Teknik Sorumlu Hakan Topal, Ogün Sinan yönetiminde 18 sporcunun yer aldığı Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, şampiyonaya galibiyetle başladı. İlk maçında Kuzey  İrlanda ile karşılaşan Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, rakibini farklı mağlup etti. Kızlar mücadeleyi Vehpiye (4), Derya (2) ve Funda’nın golleriyle 9-2 yendi.

Şampiyona’ya farklı galibiyetle başlayarak iddiasını ortaya koyan Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, bugün ev sahibi Fransa ile karşılaşacak.

30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye ile birlikte Fransa (2), Kuzey İrlanda, Yunanistan, Hollanda, Almanya, Brezilya, İsviçre, Rusya’dan okullar yer alıyor.  Ereğli A Grubu’nda Kuzey İrlanda, Fransa, ve İsviçre ile mücadele ediyor.