Kdz. Ereğlispor Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda rakip tanımıyor… Eflatun-beyazlı takım, Ankara’da yer aldığı şampiyonanın ikinci maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Düzce Gençlik Hizmetleri ile karşılaşan dişi kramponlar rakibini hezimete uğrattı. Mücadeleyi 13-0 gibi farklı kazanan Kdz. Ereğlispor, ikide ikiyle grubun zirvesine yerleşti.

Ankara’da oynanan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası ilk maçında Konya İdmanyurduspor’u, 5-1 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı,  ikinci maçında gol şov yaptı. Gruptaki ilk maçını kazanan rakibi Düzce Gençlik Hizmetlerini 13-0 mağlup eden Ereğli Belediyespor’da farklı galibiyeti getiren goller, Nazmiye (4), Damla (3), Yeliz (2), Ece (2) ve Ceren’den geldi. Bir golü ise rakip takım kendi kalesine gönderdi.

SIRADAKİ RAKİP VATAN HALK OYUNLARI

Grupta ikinbci maçını da kazanan Kdz. Ereğlispor, Çarşamba günü  (Bugün) Vatan Halk Oyunları takımı ile karşı karşıya gelecek.  Perşembe gününü maç yapmadan (Bay) geçecek olan Ereğli Belediyespor gruptaki son maçını 20 Haziran Cuma günü Zonguldak Gençlik Merkezi ile oynayacak.