Devrek’te bir halı saha sahibi tarafından ikinci kez düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon takıma çeşitli hediyelerin yanı sıra halı saha firması sahibi tarafından 70 Kilogramlık koç hediye edildi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan halı saha tesisleri tarafından ikinci kez futbol turnuvası düzenlendi. Futbol oynarken kalp krizi geçirmesi nedenliye hayatını kaybeden Özcan Cinoğlu anısına düzenlenen futbol turnuvasında elemelerde şampiyon olan takıma çeşitli hediyelerin yanı sıra firma sahibi Özkan Odabaşı tarafından 70 kilogramlık bir de koç hediye edildi.

Devrek’te 22 gün evvel başlayan ve 3 gruptan oluşan turnuvada 14 takım yer aldı. Turnuva sonunda final maçına çıkan 12. Adam Taraftar Spor Kulübü ile Kayaaltı Kömürcülük Spor Kulübü oynadığı final maçında Kayaaltı Spor Kulübü şampiyon oldu. Özkan Odabaş tarafından çeşitli hediyelerin yanı sıra yaklaşık bin TL değerinde bir de koç hediye edildi. Düzenlenen turnuva ile ilgili bilgi veren Odabaş, "Yaklaşık 22 gün evvel başladığımız futbol turnuvamızı bundan kısa bir süre içerisinde Devrek’te futbol oynarken kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden Özcan Cinoğlu anısına düzenledik. Turnuvamız bu gün yapılan karşılaşmalar ile sona erdi. Şimdiye kadar yapılan karşılaşmada hep dostluk ve kardeşlik kazandı. Buradan karşılaşmaya katılan tüm futbolcu, yönetici ve izleyicilere teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah gelecek yıl bu turnuvanın devamını gerçekleştirmeyi planlıyorum ve bunu geleneksel hale getireceğim” dedi.