Misli.com 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor, 22 yaşındaki sağ kanat  oyuncusu olan Zonguldaklı Alpay Koçaklı’yı transfer teklifinde bulunmuştu. Ancak Koçaklı bu teklifi geri çevirerek, tercihini 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor’dan yana kullandı.  

Genç oyuncu Alpay Koçaklı  bugün Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde Sivas Beldiyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, 2.Başkan Taner Karabal, As Başkan ve Futbol Şube sorumlusu M. Fatih Arkan ile bir araya gelerek kendisini 1 yıllık yeşil- beyazlı yapan imzayı attı.  

Kulüp Başkanı Hakan Genç imza töreni sonrası yaptığı açıklamada; “Yeni sezon hazırlıklılarımız aralıksız sürüyor. Takımımıza birçok tecrübeli oyuncularımızı kattık. Takımımız yeni sezon hazırlıklarını teknik direktörümüz Özer Kardaş ve ekibi nezaretinde 1 ve 2. etap Sivas kampı kapsamında lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz.

Bugün ise yine daha önceki sezonlarda Belediyespor forması giymiş Sakaryasporun tecrübeli her iki kanatta oynama yeteneğine sahip başarılı sağ kanat oyuncusu Alpay Koçaklı ile 1 yıllık anlaşma imzaladık. İnşallah hem kulübümüze, hem de futbolcumuz Alpay Koçaklı’ya hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah yeni sezon için iyi bir kadro kurup sezona iyi başlamak istiyoruz.” dedi.