Çaydeğirmeni Belediyespor, iç transferde Ömer Eraslan ve Ali Koçaklı ile anlaştı.

Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor, teknik direktör Serkan Bankoğlu raporu doğrultusunda transfer çalışmaların devam ediyor. İç transfer çalışmalarına başlayan Çaydeğirmeni Belediyespor, Ömer Eraslan ve Ali Koçaklı ile yeniden anlaştı. Eraslan ve Koçaklı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in makamında kendileri kırmızı yeşil renklere bağlayan imzaları attılar.

‘’Kurumsal bir kulüp imajındayız’’

Çaydeğirmeni Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Göçen, kurumsal bir kulüp imajında olduklarını söyleyerek, “ Oyuncularımız birçok kulübün transfer listesinde bulunuyordu. Bizler onlara geçtiğimiz sezon verdiğimiz sözleri tuttuğumuzu ve kurumsal kulüp imajını her seferinde yansıtarak bu senede verdiğimiz sözlerin arkasında olduğumuzu söyledik. Sağolsunlar kendilerini bir sene daha kırmızı-yeşil renklere bağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

‘’Her zaman kulübümüzün arkasındayız’’

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “ Çaydeğirmeni Belediyespor gelecek sezonda adından söz ettirecek bir takım ile lige girmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulumuza her zaman kulübümüzün arkasında olacağımızı belirttik. Ömer ve Ali kardeşlerimiz aynı forma altında bir sezon daha Çaydeğirmeni Belediyespor’umuzun başarısı için ter dökecek. Oyuncularımızın kulübümüze Çaydeğirmeni’mize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum ”dedi.