KOLAY LOKMA OLMAYACAĞIZ

Devrek Belediyespor’un teknik patronu Bülent Öztürk, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ereğli Belediyespor maçına değindi.

Devrek Belediyespor teknik direktörü Bülent Öztürk, Ereğli’nin oynadıkları rakiplerden güçlü bir rakip olduğunu söyleyerek, Ereğli puan almak için gideceklerini ve kolay lokma olmayacaklarını ifade etti. 

‘’Ereğli oynadığımız rakiplerden güçlü bir rakip’’

Devrek Belediyespor’un teknik direktörü Bülent Öztürk, Ereğli’nin oynadıkları rakiplerden daha güçlü olduğunu söyleyerek, ‘’Lige 2 galibiyetle başlamak istiyorduk ama maalesef 2 beraberlikle başladık. Futbol şansımız yanımızda değildi. Ereğli Belediyespor, oynadığımız 2 rakibimizden de güçlü bir rakip. Bunun bilincindeyiz. Bizde kolay lokma olmayacağız. Bunun bilicinde sahaya çıkacağız.  Ereğli’den puan almak için savaşacağız’’şeklinde konuştu. 

‘’Tartarımızın desteğine ihtiyacımız var’’

Taraftarın desteğine ihtiyaçlarını olduğunu ifade eden Öztürk, ‘’Geçen seneden farklı bir Devrek Belediyespor var.  Taraftarlarımızda bizlere destek vermeye devam etsinler. Taraftarlarımızı Ereğli Belediyespor’la oynayacağımıza maça davet ediyorum. Oraya gelerek takımla destek versinler. Bizlerde sahada savaşarak puan almak için elimizden geleni yapacağız’’dedi. 

Emre Can BAYRAM