Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un iç sahada ki maçları için bastırılan yeni sezon kombine kart satışları devam ediyor.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından Kömürspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla İlk etapta 4.000 adet bastırıldı. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner dün Merkez’de ki esnafları ve meslektaşlarını gezerek kombine kart satışları için destek istedi. Esnaflar, Turgut Hamzaçebi, Korhan Kaya, Hüseyin Ecrin, Ahmet Çalık, Dursun Aksu, Erhan Yazıcı, Ümit Kaya, Avukat Osman Odabaş, Avukat Seçkin Ayan kombine kart alarak Kömürspor’a destek oldu.

“Kombine kart satışlarında düşüş var”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kombine kart satışlarının geriye gittiğini söyleyerek, “Bu kombine kartı satışlarımızın bu sene beşincisi. Bunun her sene artması gerekirken bakıyoruz istatistiklere artış değil düşüş var. İnsanlar üst liglere çıkmamıza rağmen daha iyi yerlerde bulunmamıza rağmen maalesef diğer vilayetlerde satılan kombine sayılarına bakıyoruz miktarlarına rakamlarına bakıyoruz biz daha uyguna halkımıza imkân sağlıyoruz. Biz de tam tersi destek göremiyoruz. İşadamlarımıza, halkımıza sesleniyorum gelir seviyesi aşağıda olan insanlarımız ellerinde gelir seviyesi olmamasına rağmen görüyorum ki bizlere destek oluyorlar. Biriktirdikleri paralarla kombine alıyorlar. Buna rağmen bu şehrin esnafı otelcisi, lokantacısı bunlarında artık Zonguldakspor’a destek vermeleri lazım. Bir tane 10 tane aldık önemli değil. Mühim olan bu kampanyaya katılıp takımımıza destek vermektir. Bu destek daha büyük olursa sonuçları da iyi olur.

“Kömürspor’a destek verecek olan işadamını bekliyoruz”

Bir işadamının Kömürspor’a destek için geleceğini ifade eden Başkan Caner, “Milletvekillerimize buradan bir daha sesleniyorum. Sezon başında da seslenmiştim. İnşallah bu sen daha değişik olur. Milletvekillerimiz takımın yanında olur destek verirler dedim ama şuana kadar bu çağırımıza destek veren olmadı. Sayın Ak parti Milletvekili Hüseyin Özbakır’la görüştük. Bize destek olan bir işadamının geleceğini söyledi. Onu bekliyoruz. İnşallah gelir. Bu takım benim takımım değil. Bu takım bizim takımımız. Bu Zonguldak’ın takımı. Kimse bize bana yardım etmiyor. Verilen yardımların hepsi Zonguldak spor’a ve Zonguldak’a gidiyor. Birlik beraberlik destek olmamız gerekiyor. İlgisizlik var. Sayın Valimiz elinden geleni yapmaya çalışıyor. Zonguldak spor’a ne yaparım diye düşünüyor ”dedi. 

Emre Can BAYRAM