İlk hafta deplasmanda Altay karşısında aldığı 4-0’lık farklı mağlubiyetle sezona kötü başlayan Zonguldak Kömürspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Fatih Karagümrükspor’u 1-0 yenerek 3 puana kucak açtı. 

TFF.2 Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin ikinci haftasında dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Fatih Karagümrükspor’u konuk etti. Teknik direktör Şenol Demir’in cezalı olduğu maçta, Zonguldak Kömürspor saha seyircisi önünde konuk ettiği Fatih Kargümrükspor’u savunma oyuncusu Okan Duran’ın müthiş kafa golüyle 1-0 yenerek taraftarını ve camiayı sevince boğdu. Maç sonrasında Zonguldak Kömürspor’lu oyuncular galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladı. Özellikle son dakikada müthiş kurtarışıyla taraftarın gönlünü kazanan kaleci Sinan Ören maç sonrasında taraftarlardan büyük alkış aldı. 
Kömürspor ilk yarıda durgundu
İlk yarıya durgun başlayan Zonguldak Kömürspor, Okan Eken ve Onur Erişle gol arasa da bir türlü aradığı golü bulmadı. Karagümrükspor, Zonguldak Kömürspor’un durgunluğu fırsat bilip öne geçme çabası içine girse de bir türlü sonuç alamadı. İlk yarı da iki takımda istediği golü bulmayınca 0-0 eşitlikle sona erdi.
Gol perdesini Okan Duran açtı
İkinci yarıya sirkelenerek başlayan Zonguldak Kömürspor, gol için Fatih Karagümrükspor savunmasını zora soksa da bir türlü sonuç alamadı. Zonguldak Kömürspor gol perdesini dakika 67’de savunma oyuncusu Okan Duran’ın kafa golüyle açtı. Dakika 67’de Onur Eriş’in ceza sahası içine kestiği ortayı savunma oyuncusu Okan Duran, müthiş kafa golüyle Karagümrükspor ağlarına göndererek takımı 1-0 öne geçirdi. Golün ardından farkı arttırma çabası içine giren Zonguldak Kömürspor, 70’inci dakika da Onur eriş’in ceza sahası içinde ki şutu üst direkte patladı. Beraberlik çabası için giren Fatih Karagümrükspor son dakika da geliştirdiği atak da Fatih Karagümrükspor’lu oyuncunun şutunu kaleci Sinan Ören müthiş kurtardı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Zonguldak Kömürspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
Taraftar Türk bayrağı açtı
Zonguldak Kömürspor-Fatih Karagümrükspor maçına binlerce taraftar kömürspor’u desteklemek için tribünde yerini aldı.  Maç öncesinde Zonguldak Kömürspor’un taraftar grubu Genç Zonguldaklılar istiklal marşının okunmasıyla birlikte Türk bayrağı açtı. Genç Zonguldaklılar taraftar grubunun yapmış olduğu bu anlamlı hareket büyük beğeni kazandı. Takımlarını desteklemeye gelen binlerce taraftar, 90 dakika boyunca tezahüratlarla maçın 12’nci adamı oldu.
Kömürspor’lu oyuncular Kader ile hatıra fotoğrafı çektirdiler
Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarında takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan fanatik taraftar Kader Dönmez, Fatih Karagümrük A.Ş karşılaşmasında da saha kenarında yerini aldı. Büyük heyecanla karşılaşmayı izleyen Kader, maç sonunda ise futbolculara sarılarak sevinçlerine ortak oldu. Zonguldak Kömürsporlu oyuncular maçın sonunda Kader ile galibiyet fotoğrafı çektirerek sahadan ayrıldılar.
Vali Çınar maçı izledi
Zonguldak Kömürspor’un Fatih Karagümrük maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynamasını sağlayan Vali Ahmet Çınar, karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında yer aldı. Vali Ahmet Çınar’ın yanı sıra Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’de müsabakayı izlediler.
Emre Can BAYRAM
SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu

HAKEMLER: Şeref Taştan**, Emin Barlas**, Arif Dilemç**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan***, Ercan***, Şevket**, Hasan***, Berkan**, Okan Eken***, Onur***, Semih**, Oğuzhan*, Mert***, Okan Duran***
FATİH KARAGÜMRÜKSPOR A.Ş: Veysel**, Hüseyin Tokmak*, Hüseyin Öztürk**, Veli**, Halil**, Denis**, Burak**, Serkan**, Taner**, Gökcan**, Güngör**
GOL: Dk.66 Okan Duran(Zonguldak Kömürspor)