Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında oynayacağı Adliyespor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yarın Adliyespor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor, sabah saatlerinde antrenmana başladı. Tam kadro hazırlıklarını sürdüren Kömürspor, maçı galip bitirmek istiyor.

TERZİ: "İNTİKAM MAÇI OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Futbolcularına sık sık taktikler veren Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi ise, maç öncesi taraftarlara da çok önemli çağrıda bulundu. Kalabalık olması beklenen maçın bir intikam maçı olmadığını söyleyen Terzi, şunları söyledi:

“Bugün maç öncesi ter antrenmanı yapıyoruz. Bir saat sürecek. Bütün hafta boyunca zaten hazırlıklarımızı tamamladı. Bu gün de son antrenmanı yapacağız. Yarınki maça en güzel şekilde hazırlanıp çıkacağız. Biz bu sene 34 maç yapacağız, Adliyespor maçı da 34 maçtan bir tanesi. Biz kesinlikle bunu intikam maçı veya bir rövanş olarak görmüyoruz. Biz şampiyonluk yolunda emin adımlarla gidiyoruz. Şampiyon olmamız için lider kalmamız için mutlaka yenmemiz gereken bir maç. Biz ona öyle bakıyoruz. İnşallah taraftarlarımızın centilmence desteğini bekliyoruz. Çünkü Adliyespor, bizi burada geldiler yendiler. Bileklerini hakkı ile şampiyon oldular. Bize düşen onları tebrik etmekti. Onun için bu maçı biz kesinlikle intikam maçı olarak görmüyoruz. Centilmence, fair-play ölçülerinde güzel bir maç olması bütün dileğimdir. İnşallah hak eden taraf kazanır. Hak eden taraf da biz olmak istiyoruz. Çünkü şehrimizin gerçekten bu galibiyete ihtiyacı var. İnsanları mutlu etmek istiyoruz. Onun için buradayız. Takımımız iyi bir takım. İnşallah seyircilerimizin desteği ile beraber futbolcularımızın sahada göstereceği performansla galip gelen taraf biz olacağız.”

Körmürspor’da Okan ve Berkan’ın kart cezalısıyken, Burak’ın ise sakatlığı sürüyor.