Yeni sezonda Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik heyetle yeniden anlaşma sağlandı.  Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından kulüp binasında düzenlen imza töreninde, Teknik Direktör Şenol Demir, Yardımcıları Taylan Varol, Mustafa Göktaş, Barış Şeref ve Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel, sözleşme imzaladılar. Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, imza töreni sonrasında yaptığı açıklama da genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarını söyleyerek, şehrin desteğini de arkalarına alarak bu takım Süper Lige kadar taşımak istediklerini vurguladı.

“Birlik beraberlik içerisinde bir üst lige çıkmak istiyoruz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, birlik beraberlik içerisinde bir üst lige çıkmak istediklerini söyleyerek, “Camiamıza ve Zonguldak’ımıza hayırlı olsun. İnşallah daha önce nasıl şampiyonluk yaşadıysak aynı heyetimizle bu sene de Allah nasip ederse bir üst lige çıkmak yine aynı heyetimizle nasip olur. Aramıza bu sefer kaleci antrenörü olarak katılan Nihat hocamız var. İnşallah onunda ayağı uğurlu gelir. Hep beraber bu sene sevinci yaşarız. Kent olarak bir daha şampiyonluk üst lige çıkma sevincini yaşamak bize nasip olursa ne mutlu bize. Halkımızı mutlu etmek en büyük arzumuz. Onun için camiamıza hayırlı olsun. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Eleştirilerimizi yapıcı olalım. Kırıcı olmayalım. Eleştiri yaparken kulübün imkânlarını hangi imkanlarda olduğunu bu teknik heyetimizin Zonguldak’ın evladı olduğunu bunları düşünerek yapsınlar. Başkaları geliyor hiç antrenmana çıkmadan çekip gidiyor. Büyük paralar alıyorlar. Bunu hep tarihte yaşadık. Burada bizim kendi evlatlarımız var. Bu kadar sıkıntıya rağmen el ele verdik. Yine çalışmaya devam ediyoruz. Onun için eleştiri yaparken bu imkânları ne gibi durumda olduğumuzu baksınlar ona göre eleştiri yapsınlar. Tekrar hayırlı olsun.”

Demir; “Zoru başarmak istiyoruz”

Zoru başararak bir üst lige kadar çıkmak istediklerini ifade eden teknik direktör Şenol Demir, “Hedefleri olan bir ligdeyiz. Hedefleri olan bir camiadayız. Görev yapıyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum. Şartlar ne olursa olsun inşallah en sıkıntılı dönemde de olsak hiç bir şeyimizde olmasa biz başarılı olmak zorundayız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Teknik heyet anlamında çok kaliteli genç de kaliteli bir ekibimiz var. Aramızda çok değerli milli takımda görev yapmış Nihat hocamız var. Onunda katkıları ile beraber el birliği ile beraber hepimiz bir üst lige çıkarız. Benim bir hedefim var. İnşallah bu hedef doğrultusunda takımı Süper Lige kadar taşımak. Bu ekibimizle başkanımızla beraber böyle bir hedefim var. Takımı Süper Lige  kadar taşımayı inşallah başarırız. Bunun için buradayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu başaracak kapasitemiz gücümüz kalitemiz bilgi birikimimiz var. Destek olduğu müddetçe bizlere inandıkları müddetçe biz inşallah geçmişte kalktığımız gibi yine kalkacağız. Yeter ki birbirimize destek olalım. Takımımıza yönetimimize sahip çıkalım ”dedi.

“Zonguldakspor’a katkı vermek istedim”

Zonguldak Kömürspor’un kaleci antrenörü Nihat Yüksel, “Biz buradan yetişmeyiz. Altyapılardan milli takıma kadar şu zamana kadar büyük katkı sağladı Zonguldakspor.  Buralara kadar gelmemde ki antrenörlük hayatıma kadar bütün faktörleri bu sayede yaşadım. Bu saatten sonra da kendimce bir görev hissiyatı duydum. Zonguldakspor’a emeğim geçsin bir katkım olsun bir faydam olsun diye işte Şenol Demir hocamıza ve bütün Zonguldakspor’a katkı vermek istedim. Burada en üst seviyede görev yapan insanlarla bir bütünüdür başarı ya da başarısızlık. Herkesin sorumluluğu vardı. Yeter ki biz birlik beraberlik olalım. Birlik beraberlik olduğu sürece de hedeflere gidilmeyecek diye bir durum yoktur. Biz zoru başaracağız. Biliyorsunuz şampiyonluklar birlik beraberlikten geçer. Sizin katkınızda çok büyük olacak. . Basın mensuplarının katkısı çok büyük olacak. Bu yolda yeri gelecek çok büyük zorluklarda yaşayacağız. Beraber aşmamız gerekiyor ki, yolun sonundaki hedefimize ulaşalım.”

Emre Can BAYRAM