Zonguldak’tan son gün bombası

Zonguldak Kömürspor, transferin son gününde bir bomba  patlattı. Kırmızı-lacivertli takım, Afjet Afyonspor’dan kanat ve forvet hattında oynayabilen 30 yaşındaki futbolcu Uğur Durmuş’u transfer etti.

****

Zonguldak Kömürspor, 31 Ocak Çarşamba günü (Bugün)  gece 00.00’da sona erecek 2’nci Transfer ve Tescil Döneminde kadrosuna son dakika transferi yaptı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden kırmızı-lacivertli yönetim, 2’nci Lig takımı Afjet Afyonspor’dan 30 yaşındaki futbolcu Uğur Durmuş’u transfer etti.

Zonguldak Kömürspor, teknik heyetin raporu kapsamında kanat oynayabilen ve forvet hattında da görev yapabilen  skorer özelliğe sahip bir futbolcu için yaptığı çalışmada mutlu sona ulaştı. Teknik direktör Şenol Demir’in isteği doğrultusunda, 2’nci  Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Afjet Afyonspor’un futbolcusu Uğur Durmuş  ve kulübü ile temasa geçti. Kırmızı-lacivertli kulüp, kulübünde bazı sorunlar yaşayan kanat oyuncusu Uğur Durmuş ve Afjet Afyonspor ile sezon sonuna kadar kiralama konusunda anlaşma yaptı.

6’INCI TRANSFER

Zonguldak Kömürspor, Uğur Durmuş ile ara transfer döneminde  6’ıncı transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-lacivertli takım, daha önce Sabit Hakan Yılmaz, Raşit Sevindir, Ahmet Üçgün, Furkan Demir ve Tahir Babaoğlu’nu transfer etmişti.

8 YILLIK PROFESYONEL KARİYERİ VAR

2001 yılında Antalya Sanayispor’da futbola başlayan Uğur Durmuş, 2007 yılında Kumluca Belediyespor’a transfer oldu. Çayırova Şekerpınarspor ve Balabanspor formalarını giydikten sonra  2010 yılında  Kocaelispor’a transfer olarak profesyonel oldu.  8 yıldır profesyonel liglerde top koşturan kanat oyuncusu sırasıyla; Kocaeli Birlikspor, Golcükspor, Batman Petrolspor, Tavşanlı Linyitspor, Diyarbekirspor, Payasspor, Muğlaspor, ve Afjet Afyonspor’da  forma giydi.

AFYON’DA 3 GOLÜ VAR

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Afket Afyonspor’a transfer olan Uğur Durmuş,  2016-2017 sezonunun ilk yarısında Afyon formasını 13 maçta giymiş ve 2 gol atmıştı. Bu sezonda yine Afjet Afyonspor ile devam eden Uğur, Türkiye kupası ve ligde 9 maça çıkarak 1 gol kaydetti.