Zonguldak Kömürspor yönetimi transferde ince eleyip sık dokuyor… Kırmızı Lacivertli yönetim eski öğrencileri Erdinç Pekgöz ve Sefa Aksoy’a kancayı taktı… Zonguldak Kömürspor yönetimi gerekli şartların oluştuğu takdirde bu 2 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da transfer ve hoca sessizliliği devam ediyor… Birçok oyuncuyla görüşen Zonguldak Kömürspor yönetimi maddi anlamda zor günler yaşadığı için harekete geçemiyor.

Kırmızı Lacivertli yönetim, 2016-2017 sezonunda Zonguldak Kömürspor forması giyen,28 yaşında ki stoper oyuncusu Erdinç Pekgöz ve 29 yaşında ki orta saha oyuncusu Sefa Aksoy’la görüştüğü öğrenildi. Stoper oyuncusu Erdinç Pekgöz ve orta saha oyuncusu Sefa Aksoy’u Kömürspor’da oynadıkları futbolla taraftarın ve camianın sevilen ismi haline gelmişti.  Genel kaptan Hakan Hülfikir’in bu iki oyuncunun transferi için yönetimle görüştüğü ancak gerekli şartların sağlanması halinde Zonguldak Kömürspor’a kazandırılması hedefliyor.

28 yaşında ki tecrübeli stoper oyuncusu Erdinç Pekgöz, Maltepespor altyapısında yetişerek sırasıyla, Gülsuyu, Beykozspor 1908, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Eyüpspor, Keçiörengücüspor, Zonguldak Kömürspor ve Pendikspor formalarını giydi.  29 yaşında ki orta saha oyuncusu Sefa Aksoy ise Boluspor altyapısında yetişerek, Bandırmaspor, Gazişehir GaziantepFutbol Kulübü, Aydın 1923, Samsunspor, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor ve Niğde Belediyespor formalarını giydi.

Emre Can BAYRAM