Zonguldak Kömürspor’un destek turundaki ilk adresi Genel Maden İşçileri Sendikası oldu


DESTEK TURU


Zonguldak Kömürspor, destek turu kapsamında ilk olarak GMİS Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti. Kurmayları ile birlikte yaptığı ziyarette, başkan Demirci’ye geçtiğimiz sezonlarda verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Caner, yeni sezonda da aynı desteği beklediklerini ifade etti.

 

*********************

 Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala destek turuna başladı. Transfer sezonunun  resmi olarak başlaması, artan kulüp giderleri   ve   kamp masrafları için kulübe yapılacak her türlü desteğe açık olan Başkan Caner, destek ziyaretlerine Genel Maden İşçileri Sendikası’ndan başladı.  Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetimi,  destek arayışları kapsamında Genel Maden İşçileri Sendika (GMİS) Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti. Beraberinde, Başkan yardımcısı Mehmet Bozkurt, Asbaşkan Tayfun Demir, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Demir,  Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile birlikte GMİS’e çıkarma yapan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, başkan Ahmet Demirci’ye geçtiğimiz sezonlarda yaptığı destekler için teşekkür ederek, yeni sezonda da desteklerini beklediğni söyledi.

BAŞKAN CANER: “BİRLİK VE BERABERLİKLE YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ”

Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “2017-18 Futbol Sezonu için dün itibariyle takımımız top başı yaptı. Aynı esnada transferlerimizde devam ediyor. Kamp dönemine gireceğiz. Bunların hepsinin tasarlaması ve çalışması yapılıyor. Sendikada bizim canımız. Bu yolda her zaman beraberiz. Madenci takımı olmamız ve Türkiye’nin tek işçi takımı olmamız nedeniyle bu yolda madenci, işçi kardeşlerimiz ile beraber yürüyoruz. Takımda bu zamana kadar çalışan, maden şehidi olan herkesin dolaylı ya da direkt olarak hakkı var. Bunun için hepsine minnettarız. Bu sene inşallah bir yükseliş sağlayacaksak birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız. Onun için ne mutlu bize. Bu nedenle bugün Sendika başkanımızı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı ziyarete geldik. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunacağız. Başkanımıza verdiği ve vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

BAŞKAN DEMİRCİ: “ZONGULDAKSPOR VAZGEÇİLMEZİMİZ”

her zaman Zonguldak Kömürspor’un yanında olduklarını söyleyen Başkan Ahmet Demirci, yeni sezon öncesinde Zonguldak Kömürspor’a başarılar dileyerek, “İnşallah bu sezon istenilen başarı elde edilir. Geçtiğimiz sezon çok mücadele verildi ama bazı sıkıntılardan dolayı gerçekleşemedi. Ama inanıyorum ki bu sezon takım daha güzel yerlere gelecek. Yönetim, Zonguldak, esnaf sayesinde, bu takım bir üst tura yükselerek Zonguldak’ın yüz akı olmaya çalışacaktır, olacaktır da. Takıma başarılar diliyorum. Bizim için Zonguldakspor her zaman vazgeçilmez. Kendi aramızda kararlaştıracağız. Zonguldakspor’a her zaman destek çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz.” dedi.