2017-2018 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 2. Etap kamp çalışmaları için bugün kendi tesislerinden ayrılarak yola çıktı.

Ankara Kızılcahamam’da gerçekleşecek ikinci etap kamp çalışmaları öncesince Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. İlk etap kamp çalışmalarını Zonguldak’ta kendi tesislerinde tamamlayan kırmızı lacivertli ekip, 2 günlük iznin ardından Kızılcahamam kampı için bugün Zonguldak’tan ayrıldı. Memleketlerinde olan bazı futbolcular ise Ankara’ya gelerek Patalya Otel’e yerleştiler. Zonguldak Kömürspor Tesislerinden dün sabah saatlerinde ayrılan kırmızı lacivertli ekibin oldukça dinç oldukları gözlerden kaçmadı.

“Tempolu bir çalışma yaptık”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, kendi tesislerinde tamamladıkları 1’inci etap kampının çok verimliği geçtiğini söyleyerek,  “Ayın 10’dan 16 kadar tempolu bir çalışma yapıldı. Buradaki çalışmalarımızı tamamladık. Görmek istediğimiz genç oyuncular vardı. Onları gördük, değerlendirdik. Devam edecek olanlar var. Kızılcahamam’da 13 günlük bir kampımız var. Orada hazırlık maçları planlıyoruz. Kampa katılacak olan futbolcuları tekrar değerlendirip kadro konusunda düşüneceğiz. Planlamamız bu yönde.”

“Transfer çalışmalarımız devam ediyor”

Giden oyuncularının yerine transfer yapmaya devam ettiklerini söyleyen Demir ,  “Geçtiğimiz sezondaki kayıplarımızı telafi etmeye çalışıyoruz. Kayıp demek yerine aslında giden oyuncularımızda diyebiliriz. Yeni oyuncular kazandırıyoruz. Umarım bu oyuncularımız daha fazla katkı sağlarlar. Transferler devam edecek . 4-5 tane daha, bu ligde oynamış, bu ligi bilen oyunculardan almayı planlıyoruz. Sonuçta bunların hepsi maliyet. Yönetimde uğraşıyor. Maddi açıdan sıkıntılar var. Çözmek için uğraşıyorlar. Yapacağız bir şeyler.” İfadelerine yer verdi.
Emre Can BAYRAM