KÖMÜRSPOR SALGINDAN BÜYÜK YARA ALDI 

Korona virüs salgınından en çok zarar alan takımların başında yer alan Zonguldak Kömürspor'da kulübe hiç bir şekilde para giremeyecek duruma geldi. Korona virüs nedeniyle iddia gelirleri iptal olurken, alınan tedbirler noktasında Kömürspor otoparkı da kepenk kapattı. 
************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da sezon başından buyuna kadar hale maddi kaynak bulamadı. Kırmızı Lacivertli yönetim maddi kaynak noktasında elinden gelen çabayı gösterse bir türlü istediği sonucu alamadı. Zonguldak Kömürspor yönetimi sezon başından bu zamana kadar hala futbolculara istenilen ödemeleri yapamazken, bazı futbolculara ise hiç para veremeyecek hale geldi. Yaşanan bu gelişmeler yetmezmiş gibi birde şehir korona virüsle boğuşur hale geldi. Korona virüs nedeniyle şehirde ticaret durma noktasına gelirken, sıcak para adeta dönmemeye başladı. 
İddia ve otopark gelirleri de yok oldu
Korona virüs salgını nedeniyle spor müsabakaları iptal edilmişti. Müsabakaların iptal edilmesinin ardından İddia hiç bir takıma ödeme yapmadı. Öte yandan bunlar yetmezmiş gibi birde Zonguldak Belediyesinin almış olduğu karar doğrultusunda otoparklar kapatıldı. Zonguldak Kömürspor'un tek gelir noktası Kömürspor otoparkı da bu karar doğrultusunda kepenk kapatma zorunda kaldı.