Zonguldak Kömürspor, futbol branşının ardından hentbol’da da farkını ortaya koydu… Zonguldak Kömürspor hentbol takımı Alanya’da yapılan Alanya 24.Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvasında 32 takım arasında Türkiye üçüncüsü oldu.

27 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında Alanya’da Alanya 24.Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası yapıldı. Turnuva 2002-2003, 2004-2005,2006-2007 ve 2008-2009 olmak üzere 4 kategoride yapıldı. Zonguldak’tan ilimizi temsilen antrenörler Buket Caner, Muharrem Üke yönetiminde Zonguldak Kömürspor hentbol erkek takımı katıldı. Turnuva da birbirinden başarılı maçlar çıkaran Zonguldak Kömürspor hentbol takımı 2004-2005 kategorisinde köklü kulüplerinde yer aldığı 32 takım arasında Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Zonguldak Kömürspor erkek hentbol takımı, almış olduğu bu başarıyla futbol’dan sonra hentbol’da farkını ortaya koydu.

Üke; ‘’İlimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor erkek hentbol takımı antrenörü Muharrem Üke, turnuva da birbirinden keyifli ve güzel maçlar çıkardıklarını söyleyerek, ‘’ Alanya’da katıldığımız Alanya 24.Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası’nda Türkiye üçüncüsü olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. 32 takım arasında üçüncü olmak bence büyük bir başarı. Oyuncularımızı  kutluyoruz. Gerçekten başarılı maçlar çıkardılar. İnşallah daha çok çalışarak bir daha ki turnuvalarda şampiyonluklar elde edeceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM