TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un altyapı çalışmaları antrenörler Muhammet Şafak, Metin Aydın ve Sadettin Birinci yönetiminde yaz kış demeden devam ediyor… Özellikle son dönemler bir çok uluslar arası turnuvalarda başarılar elde eden minik elmaslar gösterdikleri performansla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Son olarak yetenekleri ile ön plana çıkan, stoper oyuncu Arhan Çakıroğlu, sağ ön libero oyuncusu Göktan Gökçe ve Muzaffer Bakır, Milli takım seçmelerine davet edildi.  Ay yıldızlı forma altında seçmelerde harikalar yaratan genç yetenekler bir çok profesyonel kulübünde radarına girdi.

Özellikle seçmelerde yetenekleri ön plana çıkan Kömürspor'un 14 yaşında ki genç stoper oyuncusuna 1.Lig ekibi Gençlerbirliği talip oldu. Birkaç gün içerisinde Zonguldak Kömürspor'un altyapı hocaları ve yönetimi ile görüşen Gençlerbirliği altyapı hocaları genç oyuncunun işini bitirdi. Kömürspor'un genç yeteneği bundan sonra Gençlerbirliği forması giyecek.

''Arhan çok yetenekli bir oyuncu''

Zonguldak Kömürspor'un altyapı antrenörü Muhammet Şafak, Arhan'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyerek, '' Arhan gerçekten çok iyi bir oyuncu. Geçtiğimiz aylarda da milli takım seçmelerine davet edilmişti. Orada gösterdiği başarılı performans ile Gençlerbirliğinin dikkatini çekti. Bizlerle irtibata geçen Gençlerbirliği hocaları oyuncunun kendilerine çok büyük katkıları olacağını ve çok istediklerini söyledi. Bizde yönetimle görüşerek oyuncunun önüne açmak için transferi gerçekleştirdik. Her iki takım içinde hayırlısı olsun. İnşallah Arhan'ın daha çok çalışarak A takıma yükseleceğine inanıyoruz ''dedi.

Emre Can BAYRAM