Bu sezon 3.Lig 1.Grup’ta zorlu bir mücadele sergileyip 2.Lig play-off yarı finaline katılma başarısı gösteren Zonguldak Kömürspor’a Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 75.000 TL ödenek sağlandı.

Daha önce Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar tarafından ziyaret edilen Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu kulübe destek sözü vermişti. Yapılan 75.000 TL’lik bu destekle birlikte verilen söz yerine getirilmiş oldu.

Ulupınar tarafından yapılan açıklamada: “Zonguldak Kömürspor hak ettiği noktada değil. Bu sezon imkânsızlıklar içerisinde üstün bir başarı sergileyerek 2.Ligi zorlayan takımımıza sahip çıkmamız gerekiyordu. Kömürspor'u hak ettiği noktalara çıkarmak için üzerimize düşeni yapmak borcumuz. Kulübe her türlü desteği vereceğiz. Destek olunması konusunda da girişimlerimiz oldu. Bunlardan biri de Spor Toto Teşkilatına yaptığımız ziyaretti. Başkan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kulübe gerekli yardımların yapılması konusunda destek olacaklarını belirtti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu destekler sayesinde takımın eski günlerine döneceğine inanıyorum.” dedi.