Zonguldak Kömürspor, Trabzonspor’dan sağbek Semih Karadeniz’i transfer etti

TAKVİYE KUVVET

 Bir yandan 2’nci yarıya hazırlanan bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldak Kömürspor, savunmaya takviye yaptı. Kırmızı-lacivertli takım, 2020 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki sağbek Semih Karadeniz’i sezon sonuna kadar kiraladı.

****

Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmaları kapsamında Trabzonspor’un 23 yaşındaki genç oyuncusu Semih Karadeniz’i sezon sonuna kadar kiraladı.

2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Antalya kampına devam ediyor. 12 ocak tarihinde kamp çalışmalarına nokta koyarak kente dönecek kırmızı-lacivertli takım, ikinci yarının ilk haftasında karşılaşacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına kadar  uyum sorununu çözmek için yeni transferleri yetiştirmek istiyor. Bu nedenle elini hızlı tutan kırmızı-lacivertli takım, Mehmet Öztonga ve Mustafa Öztürk’ün ardından 3’üncü transferini gerçekleştirdi.

KAMPA KATILDI

Zonguldak Kömürspor, sağbekte yaşanan sorunun çözümü için harekete geçen Zonguldak Kömürspor, bu doğrultuda Trabzonspor’dan 23 yaşındaki genç oyuncu  Semih Karadeniz’i gündemine aldı. Trabzonspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi buluna oyuncu için bordo-mavili kulüple anlaşan Zonguldak Kömürspor, futbolcuyu da ikna etti.  Zonguldak Kömürspor ile sezon sonuna kadar kiralık transfer olan Semih, kırmızı-lacivertli takımın Antalya kampına katılarak ilk idmana çıktı.

Eren ARSLANYILMAZ

Trabzonspor’da futbola başlayan Karadeniz,  bu sezon bordo-mavili takımda 3 Türkiye Kupası’nda forma giydi. Genç oyuncu ayrıca, U21 Liginde de 6 maça çıktı.