Zonguldak Kömürspor, gurbetçi futbolcu Ensar Enes Baykan’ı transfer listesine aldı
GÜNDEMDEKİ ORTA SAHA ENSAR ENES BAYKAN
Hücum özellikli orta saha arayışı içinde olan Kırmızı-lacivertli yönetim, rotasını Fethiyespor’a çevirdi. Sezon başında da transfer listesinde bulunan 26 yaşındaki Ensar Enes Baykan’ı teknik heyete rapor eden yönetim, Cahit Terzi’nin onay vermesi halinde ara transferde futbolcuyu renklerine katacak
**********
Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarına start verdi. İkinci yarı  öncesi kadrosunda önemli değişiklikler yapması beklenen kırmızı-lacivertli yönetim, kolları sıvadı. Takviyelerle takımı güçlendirmek isteyen yönetim, birkaç bölgeye transfer yapacak. Başta forvet ve  savunma olmak üzere bir de orta sahaya takviye planları yapan Zonguldak Kömürspor, hücum özellikleri olan bir ismi gündemine aldı. Kırmızı-lacivertli takım, bu ismi transfer etmek için rotasını Fethiyespor’a çevirdi.
Zonguldak Kömürspor, Kırmızı Grup’ta mücadele ettiği Fethiyespor’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ensar Enes Baykan’ı gündemine aldı. Bu futbolcuyla da sezon başında ilgilendiği ortaya çıkan yönetim, devre arasında Ensar’ı kadroya katmak istiyor.  Yönetim tarafından transfer edilmesi gündemde olan Ensar için teknik heyete rapor verilecek. Teknik Direktör Cahit Terzi’nin,  oyun anlayışına ve planlarına uygun görmesi halinde futbolcuya  onay vermesi  halinde yönetim,  Ocak ayında başlayacak transfer döneminde Ensar Enes’i kadrosuna katacak.
Eren ARSLANYILMAZ
Almanya altyapısında eğitim aldı
Futbol altyapısını Almanya’da alan 26 yaşındaki gurbetçi oyuncu,  2010-2011 sezonunda Almanya 2’nci Bundesliga’da mücadele eden Arminia Bielefeld’de forma giydi.   Ardından Almanya’nın köklü ve başarılı ekibi Borussia Dortmund’a transfer olan ve sarı-siyahlı takımın Dortmund-2 takımında oynayan Ensar Enes,  Türkiye kariyerine 2013 yılında başladı.
Dardanelspor’a transfer oldu
2013 yılında  yurt dışı transferini gerçekleştiren Ensar,  o dönem 2’nci Lig’de mücadele eden Dardanelspor’a transfer oldu.   3 yıl Çanakkale ekibinde forma giydikten sonra Şanlıurfaspor’a transfer olan Ensar, ardından  Sarıyespor forması giydi. Fethiyespor’da görev alan orta saha oyuncusu,  geçtiğimiz sezon Ege ekibinde 22 maçta forma giyerken, bu sezonun ilk yarısı itibariyle sadece 5 maçta görev aldı. 
Milli takım kariyerine sahip
Gurbetçi futbolcu, Türk Milli takım adına ay-yıldızlı formayı 8 kez giydi. U16 ile başlayan milli takım kariyerinde U17 ve U18 takımının formalarını giydi.
Türkiye Kupası: 8 Maç/ 3 gol
TFF 3’üncü Lig: 45 Maç/ 7 gol
TFF 2’nci Lig: 77 Maç/ 10 gol
Özel Maçlar: 5 Maç
Dünya Şampiyonası: 3 Maç