KÖMÜRSPOR’U HAKETTİĞİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor’un Eyüpspor’dan transfer ettiği 27 yaşında ki orta saha oyuncusu Gencay Erten, deplasmanda 2-1 yenildikleri Manisaspormaçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli orta saha orta saha oyuncusu Gencay Erten, Manisa karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, Pendik maçında taraftarın desteği ile kazanarak Zonguldak Kömürspor’u hak ettiği yerlere getireceklerini vurguladı. 

‘’Manisa karşısında şanssız bir yenilgi aldık’’

Zonguldak Kömürspor’un orta saha oyuncu Gencay Erten,  Manisa maçında şanssız bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, ‘’Geçen hafta Manisa maçında şanssız bir şekilde yenildik. Pendik maçından herkes umutlu. İyi bir takımız. İyi bir kadromuz var. Hocamız falan da çok iyi. İyi çalışıyoruz. Pendikspor maçını kazanarak hedeflerimize doğru ilerlemeyi düşünüyoruz. Zongulddakspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz’’dedi. 

‘’Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var’’

Pendikspor maçında taraftarın desteğine ihtiyacı olduklarını ifade eden Erten, ‘’Ortam çok iyi. Şehir çok iyi. Zaten büyük bir taraftarımız var. İçerde ki maçta bütün taraftarımızı stadyuma bekliyoruz. Onlara ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği ile hedeflerimize ulaşacağız’’diye konuştu. 

‘’Sıcak hava bizi etkiledi’’

Zonguldak Kömürspor’un  tecrübeli orta saha oyuncusu Gencay Erten, Manisa maçında sıcak havanın kendilerini etkilediğini söyleyerek, ‘’Manisa maçında nem çok yüksekti. 40 derece bir sıcaklık vardı. Takım olarak çok kötü etkilendik. Takım olarak köyüydük. Bende bireysel olarak iyi değildim. Allahın izniyle Pendik maçında daha iyi olacağız’’dedi. 

Emre Can BAYRAM