Ankara’da milli takım seçmelerinde boy gösteren 3 yetenek, performanslarıyla milli takıma göz kırptı.

Genç elmaslar parladı

Zonguldak Kömürspor’un altyapı oyuncuları Arhan Çakıroğlu, Göktan Gökçe ve Muzaffer Bakır milli takım seçmelerinde göz doldurdu. Süper Lig ve 1.Lig  takımlarının antrenörlerinin de yer aldığı seçmelerde beğeni kazanan 3 futbolcunun milli takım kampına davet edilmesi bekleniyor.

***************

Zonguldak Kömürspor’un altyapısında eğitim alan 3 futbolcu, milli takım seçmelerinde boy gösterdi.  Arhan Çakıroğlu, Göktan Gökçe ve Muzaffer Bakır, seçmelerdeki performanslarıyla milli takıma göz kırptı.

Zonguldak Kömürspor altyapısında antrenörler Muhammet Şaffak ve Sadettin Birinci yönetiminde altyapı  eğitimlerini alan ve  yetenekleri ile ön plana çıkan, 13 yaşındaki stoper oyuncusu Arhan Çakıroğlu, orta saha oyuncusu Göktan Gökçe ve Muzaffer Bakır, Milli takım seçmelerine davet edilmişti. Zonguldak Kömürspor forması giyen 3 yetenek Gençlerbirliği tesislerinde seçmelerde boy gösterdi. Süper Lig ve 1.Lig kulüplerinin antrenörlerinin de yakın takip ettiği seçmelerde 3 yetenek, performanslarıyla dikkat çekti.

3 YETENEK MEST ETTİ

Ay-yıldızlı forma altında boy gösteren 13 yaşındaki stoper oyuncusu Arhan Çakıroğlu, orta saha  oyuncusu Göktan Gökçe ve Muzaffer Bakır oynadıkları futbolla izleyenleri mest etti. 3 oyununun önümüzdeki günlerde milli takım kampına davet edilmesi bekleniyor. Zonguldak Kömürspor altyapı Antrenörü Muhammet Şafak ve Sadettin Birinci,” Milli takım seçmelerimiz çok verimli geçti. Oyuncularımız yetenekleri ile izleyenleri mest etti. Seçmeleri Süper Lig ve 1.Lig ekiplerinin alt yapı hocaları da izledi. İnşallah oyuncularımızı önümüzde ki günlerde milli takım kampına davet edecekler” dedi.