ALT YAPIDA HARİKALAR YARATIYOR… İKİNCİ YARI ÇOK CAN YAKAR

Zonguldak Kömürspor’un, Eskişehir kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle transferini askıya aldığı 18 yaşında ki genç forvet oyuncusu TezcanGökmen, Kömürspor forması ile U-19 Alt yaş liginde 4 hafta da 5 gol kaydetti… Kömürsporyönetimini  genç forvet oyuncusunu Gökmen’i devre arası transfer döneminde işini bitirerek A takım kazandırması planlanıyor. 

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürsspor’untransfer döneminde, TFF 1.Lig takımlarından Eskişehir’ U-19 takımında forma giyen 18 yaşında ki forvet oyuncusu Tezcan Gökmen’i Bolu ve Kızılcahamam kampında denemeye almıştı. Kırmızı Lacivertli takım genç forvet oyuncusu Gökmenin kampta gösterdiği başarılı performansı nedeniyle transferi için kulübü Eskişehir’le görüşmelerde bulundu. Ancak kulübünün yetiştirme bedeli istemesi nedeniyle Gökmen’in  transferi askıya alındı. Kömürspor yönetimi genç forvet oyuncusu TezcanGökmen’i bırakmayarak amatör transferini gerçekleştirip altyapı ile maçlara çıkması karar verdi. Kömürspor’un genç forvet oyuncusu TezcanGökmen, transferi gerçekleştirilene kadar A takımla idmanlara çıkarak U-19 alt liglerinde Kömürsporforması giyiyor. 

Kömürspor forması ile 4 hafta 5 gol

Zonguldak Kömürspor’da U-19 forması ile ilk hafta Kastamonuspor maçında 1 gol, ikinci hafta Tuzlaspormaçında 1 gol, üçüncü hafta bay ve son olarak Sultanbeylispor maçında 3 gol atan genç forvet  oyuncusu Tezcan Gökmen gösterdiği performansla adeta büyüledi. 4 hafta 5 gol atan genç forvetoyuncusu Gökmen, attığı gollerle de takımına büyük katkı verdi. Kırmızı Lacivertli yönetimin devre arası transfer döneminde genç forvet oyuncusunun işini bitirmesi planlanıyor. 

Eskişehir’de 25 maçta 7 gol attı

18 yaşında ki genç forvet oyuncusu Tezcan Gökmen, 2017-2018 sezonunda Eskişehir U-19 ve U-21 forması ile 25 maçın 18’inde ilk 11’de sahaya çıkarak 1775 dakika da sahada kalıp 7 gol attı.

Kömürspor’a ikinci bir Okan Eken

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzin’in de çok beğendiği genç forvet oyuncusu Tezcan Gökemen’inoyun stili Kömürspor’un forvet oyuncusu Okan Eken’e benzetiliyor.

Emre Can BAYRAM