Ereğli Belediyespor, yeni sezon  çalışmaları için düğmeye erken bastı

KONGRE HAFTASI

Ereğli Belediyespor, yeni sezonun startını erken verecek. Yeni yönetim için kolları sıvayan Ereğli Belediyespor, 5 Mayıs tarihinde olağan genel kurul yapacak. Tek liste ile yapılacak kongrede yeni yönetimi oluşturacak eflatun-beyazlı takım, 2017-2018 sezonunda izleyeceği yol haritasını çizecek.

***************

Bölgesel Amatör Lig’de koca bir sezonu geride bırakan Ereğli Belediyespor,  3’üncü sezonunda da beklentilere cevap veremedi. Sezon başında Yeni bir oluşumla uzun vadede planlar yapan ancak alınan başarısız sonuçlarla bu hedefini tutturamayan Ereğli Belediyespor, sezonu 39 puanla 6’ncı sırada tamamladı. Vasat bir sezon geçirmesine rağmen, grubu Kozlu Belediyespor’un üstünde tamamlayan eflatun-beyazlı takım, gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı kazandı.

Bölgesel Amatör Lig’deki yerini ayırtan  Ereğli Belediyespor, 2017-2018 sezonunda  işi sıkı tutacak. Yönetim, Zonguldak’ın en kalabalık ilçesi olan Ereğli’ye özlenen profesyonel ligi getirmeye yönelik çalışmalara erken başladı. Sportif başarının yakalanmasını arzulayan  Eflatun-beyazlı kulüp,  Daha sezon tamamlanmadan olağan genel kurul tarihini açıklayarak yönetim kurma çalışmalarına start verdi. Belediye ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Hüseyin Uysal’ın tek liste ile gireceği olağan genel kurul 5 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek. Uysal, beraberinde çalışacağı  güçlü bir yönetim konusunda çalışmalarda sona geldi.

KONGRE SONRASI TRANSFERE YOĞUNLAŞACAK

Ereğli Belediyespor oluşacak yeni yönetimin ardından,  transfere yoğunlaşacak. Vakit kaybetmeden transfer politikasını belirleyecek Ereğli,  Alınan bilgilere göre; Sezon başında kurulan genç kadroyu  muhafaza edecek. İç transferi halledecek kulüp, ardından dış transferde düğmeye basacak.

Modafen’e 2’nci darbe!

 Temsilcilerimiz Ereğli Belediyespor ile Kozlu Belediyespor’un mücadele ettiği 11’inci Grup’ta normal sezonu lider tamamlayan Modafenspor,  Play-Off’larda üst üste 2 şok yenilgi aldı. İstanbul temsilcisi, Play-Off 1. Kademede Velimeşespor’a,  2. Kademede ise Erokspor’a yenileyerek 3’üncü Lig hayallerine veda etti.

***********

 Modafenspor’a çifte hüsran yaşadı. 3’üncü Lige terfi edecek takımların belli olacağı Play-Off’lara yükselen İstanbul takımı, önce Velimeşespor’a, ardından Erokspor’a yenildi.
Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grubu 54 puanla lider tamamlayan Modafenspor,   3’üncü Lige çıkacak takımların belli olacağı Play-Off oynama hakkı kazandı.  İstanbul temsilcisi, Zonguldak temsilcileri Ereğli Belediyespor ile Kozlu Belediyespor’un yer aldığı 11’inci grupta yakaladığı bu başarıyla statü gereği 12’nci grup lideri Ergene Velimeşespor ile karşılaştı. Play-Off 1’inci kademe mücadelesinde Ergene Velimeşespor’a 2-0 yenilen Modafenspor, 3’üncü lige çıkma şansını Play-Off 2’nci kademe maçına taşıdı. Son şansını iyi kullanmak isteyen İstanbul takımı, 30 Nisan Pazar günü Erokspor karşısında da hüsran yaşadı. Mücadeleden 2-1 yenik ayrılan  Modafenspor, 3’üncü lige terfi edemedi.