Terzi, 2’nci Lig’de camiayı daha zor bir sürecin beklediğini söyleyerek,  şehri birlik ve beraberliğe davet etti

 

KONUŞMA SIRASI TERZİ’DE…

 

Konuşma sırası,  takımın uzun vadeli planlamasına imza atan ve bu çalışma ile 3 yılda gelen 2 şampiyonluğun aktörlerinden Cahit Terzi’de…  Şimdilerde Güzelorduspor’un başarısı için uğraş veren deneyimli çalıştırıcı, süreci ve camianın 2’nci Lig’de yapması gerekenleri Arkadaşımız Eren ARSLANYILMAZ’a açıkladı. 

****************

Cahit Terzi, Ordu’dan kırmızı-lacivertli camiaya seslendi 

Zonguldak Kömürspor’da 3 yıl önce göreve geldiğinde ‘küme düşer’ denilen takıma hayat vererek 3’üncü Lige çıkaran ve uzun vadeli bir yapılanmanın mimarı olan Cahit Terzi,  Zonguldak Kömürspor’un 2’nci Lige çıkmasının ardından arkadaşımız Eren ARSLANYILMAZ’a özel konuştu.  Bu başarıda büyük emeği bulunan Terzi,  konuşmasında Şenol hocaya güvenmeleri ve onla yola devam edilmesini söyleyerek, şehrin  daha da kenetlenmesi gerektiğini söyledi.  Cahit Terzi, Zonguldak Kömürspor’da ki modeli Güzelorduspor için hazırlayarak takımı 3’üncü Lige çıkarmayı hedefliyor.

“ŞENOL HOCA VE EKİBİ BİZDEN ALDIĞI BAYRAĞI LAYIKIYLA TAŞIDI”

Göreve gelirken hayal olarak görünen 3’ücü lige çıktıklarını söyleyen Cahit Terzi, “3 senelik bir programın  mahsulü alınıyor.  Bu başarı hayal olarak görülüyordu.  Bizim  kurduğumuz ekip ve oyuncularla şampiyon olduk.  Zamanında herkesin atıl olarak gördüğü  oyuncularla şampiyon olduk. Bu sezon ise iskelet kadro korundu.  Görülüyor ki çok iyi iş çıkarmışız ve doğru tercihler yapmışız.  Şenol hoca ve ekibi bizden aldığı bayrağı layıkıyla taşıdı. Ben herkesi tebrik ediyorum. Bu şampiyonlukta kimin emeği varsa helal olsun” dedi.

 “ŞENOL HOCAYA GÜVENSİNLER”               

Şenol Demir ile yola devam edilmesi taraftarı olduğunu söyleyen Terzi,, “ Şenol Hocaya güvenmeleri lazım. Şenol kardeşim de zor bir sınav verecek.  Takım yapma ve  bir üst lige çıkarma gibi zor bir görev üstlenecek.  Şehrin yapması gereken büyük bir iş var. Tribünlerin bir an önce yapılması gerek.   Masrafların artacağından Kulübe mali açıdan destek gerek. Bu konuda  Başkan Süleyman Caner’in büyük uğraş vermedi lazım” dedi.

 “HAKAN ŞAMPİYONLUĞUN GİZLİ KAHRAMANI”

Zonguldak Kömürspor’un eski çalıştırıcısı Cahit Terzi, birlikte çalıştığı Genel Kaptan Hakan Hürfikir’e ayrı bir parantez açtı. Terzi, “Takımda Hakan Hürfikir’in emekleri büyük.  Alçak gönüllü kardeşim bu 3 yıllık süreçte çok çalıştı. O şampiyonluğun gizli kahramanı, isimsiz kahraman.  Başarıda çok büyük emekleri var.  Çok faydalı işler yaptı” dedi

 Kulübü, Hocalarıyla-futbolcularıyla yüzde 99 kendisinin oluşturduğunu belirten deneyimli hoca, “3 yılda gelen bu başarıdan dolayı çok gurur duyuyorum.  Yüzde 99 ben oluşturdum kulübü, hocaları ve futbolcuları kulübe kazandırdık.

 “TEMELLER HACI DEMİR İLE ATILDI”

Hikayenin Hacı Demir’in  ‘takımı size emanet ediyorum’  sözleriyle başladığını söyleyen Terzi, “Uzun vadeli bir çalışma yapmamız da Hacı Demir’in hamlesi oldu. Başlangıçta Hacı Demir’in önemi büyük. 3 sene önce “sana güveniyorum takımı size emanet ediyorum” dedi ve hikaye böyle başladı. Hacı ile temellerini attık. O teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

“ÇAKALLARA ŞANS VERİLMESİN”

Zonguldak Kömürspor’un 2’nci Lige çıkmasıyla çakalların devreye gireceğini söyleyen Terzi, “7-8 sene önce takımı amatör lige düşürenler, şimdi 2’nci Lig e çıkan takımın kapısında çakallar gibi bekliyor. Ben olduğum dönemde kulübün içine giremediler.  O çakallara şansı verilsin istemiyorum. Bunda yönetime çok büyük iş düşüyor. Yıllar öncesinde TFF’ye güçsüz deyip kulübe girdiler.  Artık  bu tezgahları kimse yemez. Bu iş sahada oynanıyor ,masa başında değil” dedi.

“TOHUMLARINI ATTIM, DAHA DA YEŞERMESİNİ İSTİYORUM”

Sözlerinin sonunda camiaya seslenen Terzi, “Şehrin takımına sahip çıkması gerek.  Birlik ve beraberliğe daha da ihtiyaç var. Bu konu da Vali Ali Kaban, Emniyet Müdürü Osman Ak’a yeni görevler düşüyor. Kulüp için Zor bir süreç olacak Final maçı öncesi yapılan kenetlenmenin daha fazlası lazım.  Her kesime büyük görevler düşüyor. Umarım ben tohumlarını attım, ve daha da yeşermesini istiyorum. Gönlüm hep Zonguldak Kömürspor’da onların başarısını çok istiyorum. Zonguldak Kömürspor’un koyu bir taraftarıyım. Dışarıdan destek istedikleri sürece maddi-manevi yardımcı olacağım” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ