Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz ve genç oyuncu Onur Eriş, Kömürspor’un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yaptığı antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

Son haftaların formda ismi genç oyuncu Onur Eriş, Konya Anadolu Selçukluspor karşısında kötü oynadıklarını ve mağlubiyeti hak ettiklerini vurguladı.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, matematiksel olarak hala play off şanslarının olduğunu söyleyerek, “Nazillispor maçının ardından içerde Tepecikspor ve Erzurumspor maçı. Bunlar final havasında geçeceğine inanıyorum. Play Off şansımızın hala olduğunu düşünüyorum. Nazilliyi yenersek bizim için final. Sonrasında İstanbulspor maçı çok büyük bir final olur. Üst üstte 2 hafta içeride oynuyoruz. Onları puan ya da puanlarla geçersek Off’un en büyük adayı yine biziz. Bu hesapları yapmadan önce Nazillispor’u yenmemiz gerekiyor. Eğer play off ümidimiz varsa, son haftaya kadar taşımak istiyoruz ”dedi.

“Konya Anadolu Selçukluspor maçında mağlubiyeti hak ettik”

Genç oyuncu Onur Eriş, Konya Anadolu Selçukluspor maçında mağlubiyeti hak ettiklerini söyleyerek, “dediğimiz gibi Konya Anadolu Selçukluspor’a 1-0 mağlup olduk. Bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu hafta iyi hazırlandık. İnşallah seyircimiz önünde 3 puanı hedefliyoruz. Takım olarak inişli çıkışlı performanslar olabilir. Takım olarak kötü günümüzdeydik. Kötü oynadık ve kaybettik. Mağlubiyeti hakkettik. Ama bu hafta elimizden gelenin fazlasını yaparak 3 puanı almak istiyoruz.”

“Play off’un en büyük adayı hala biziz”

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, play off ümidinin hala olduğunu ifade ederek, ”Kötü bir mağlubiyet aldık. Gerçekten kötü futbol oynamışız. Biz hiçbir zaman kötü oynadığımızda bahaneler üretmiyoruz. Hastalarımız vardı. Sakatlarımız vardı. Evet bahanemi bence değil. Kötü bir haftayı geride bıraktık. Yenseydik çok iyi bir avantaj yakalıyorduk. Play Of’la 5 6 puana indiriyorduk. Nazilli ardından İstanbulspor maç var. Sonra içerde Tepecikspor ve Erzurumspor maçı. Bunlar final havasında geçeceğine inanıyorum. Play Off şansımızın hala olduğunu düşünüyorum. Nazilliyi yenersek bizim için final. Sonrasında İstanbulspor maçı çok büyük bir final olur. Üst üstte 2 hafta içeride oynuyoruz. Onları puan ya da puanlarla geçersek off’un en büyük adayı yine biziz. Bu hesapları yapmadan önce Nazillispor’u yenmemiz gerekiyor. Son haftaya kadarsa ümidimiz son haftaya kadar taşımak istiyoruz. İyi bir takımız. Sonuçta ikinci yarı baktığımızda 6 7 maçımız oldu. Hiç kötü maçımız yoktu. Bir tek Selçuklupor maçı. İyi bir yolda gidiyoruz. İnşallah Nazillispor maçını kazanıp telafi edeceğiz. Büyük maçları biz iyi oynuyoruz. 4 maçta 3 galibiyet alırsak yine biz play off’un en büyük adayıyız.”

Emre  Can BAYRAM