Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle programa aldığı ve Tenis Federasyonu ile Zonguldak Tenis İl Temsilciliği tarafından Tenis Turnuvası düzenlenecek. Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü’nün ev sahipliğinde ki turnuva 16-20 Mayıs günlerinde yapılacak.

 

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Türkiye Tenis Federasyonunun sporu  yaygınlaştırmak ve her yaştan insanları özellikle çocukları ve gençleri spor yapmaya özendirmek için yaptığı çalışmalara katkı sağlamak amacıyla sürekli yeni projeler  yapılıyor. Bu kapsamda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası düzenleniyor” dedi.

Ayrıca Özçep, tenisin şehrimizde daha çok sevilmesi ve her yaştan insanlar tarafından yapılması için büyük çaba sarf ettiklerini,06-10 yaş aralığındaki çocuklar için tenis okulu açtıklarını ve çeşitli eğitim programlarıyla bilgilendirildiklerini belirterek, tenis severleri beklediklerini söyledi.