KARAGÜMRÜK GALİBİYETİYLE KÖTÜ GİDİŞATA SON VERDİK

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, kendi evlerinde 3-1 mağlup ettikleri Karagümrükspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, kötü gidişatı Karagümrüksporgalibiyetiyle sonlandırdıklarını söyleyerek, iyi bir kadroları olduğunu ve biraz daha sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. 

‘’Takım galibiyetle kalitesini gösterdi’’

onguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi,  Karagümrük galibiyetiyle takımın kalitesini gösterdiğini söyleyerek, ‘’Oynadığımız rakibin çok güçlü bir kadrosu var. PTT Lig Süper Ligden oyuncuları var. Bizimde 5 haftadır kötü gidişimiz vardı. İçerde oynayacağımız maçı mutlaka kazanmak zorundaydık. Bizim takımımızda kalitesini gösterdi. Rahat olun. Hiçbir sıkıntı hiçbir strese gerek yok. İyi bir kadromuz var. Sadece sabırlı olmalıyız.’’dedi. 

‘’Çok büyük sorunlarımız var’’

Çok büyük sorunları olduğunu ifade eden Terzi, ‘’Bu sorunlarında şehrin ileri gelenleri ile çözmemiz gerek.Bu çocuklarımızın desteklenmesi lazım. Çok büyük sorunlarımız var. Az buz sorunlarımız yok. Şu iyi kadronun moralini bozmayalım. Şu iyi kadroyu bozmayalım. Son yılların en iyi kadrosu var. Kısıtlı imkanlarla kurduğumuz bir takım. Üst sırları çok rahatlıkla zorlayacak bir takım. Maddi sorunlarımızın biran önce halledilmesini istiyorum. Bunu da bu şehrin çok rahatlıkla kaldıracak gücü var. 3 puan Zonguldak halkına hayırlı olsun’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM