Geçtiğimiz aylarda çatıdan düşerek hayatını kaybeden Karapınar Köyü Muhtarı Ali Ay Yıldız anısına futbol turnuvası yapıldı.

Karapınar Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hamza Açıkgöz ve Saraycık Köyü Takım Kaptanı Mehmet Adem Yıldırım tarafından geçtiğimiz aylarda çatıdan düşerek  hayatını kaybeden Karapınar Köyü muhtarı Mehmet Ali Ay Yıldız anısına futbol turnuvası düzenlendi. Nefes kesen maçlara sahne olan futbol turnuvasında şampiyon Karapınar Köyü ve Kumtarla Köyü oldu. İkinci ise Saraycık Köyü ve Karadere Köyü oldu.  Turnuvanın ardından dereceye giren takımlara, takım kaptanlarına ve köy muhtarlarına Karapınar Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hamaza Açıkgöz tarafından plaket ve kupa verildi.

Şampiyon Karapınar

A Grubun final maçında Karapınar Köyü ile Saraycık Köyü karşı karşıya geldi. Nefes kesen karşılaşmaya sahne olan maçta oynayan Karapınar Köyü, Saraycık Köyünü 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Saraycık Köyü ise ikinci oldu. Şampiyon Karapınar Köyüne şampiyonluk kupasını Karapınar Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Hamza Açıkgöz verdi.

Şampiyon Kumtarla

B Grubunun final maçında ise Kumtarla ile Karadere karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Kumtarla Köyü, Karadere Köyünü 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Karadere köyü ise ikinci oldu. Şampiyon Kumtarla şampiyonluk kupasını Karapınar Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hamaza Açıkgöz'ün elinden aldı.

Emre Can BAYRAM