Kozlu Belediyespor, Polis Gücüspor’u 3-1 mağlup etti.

Süper Amatör Kümenin 13’üncü haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Polis Gücüspor, Cumartesi günü Fener sahasında  Kozlu Belediyespor’u konuk etti. Kozlu Belediyespor, Polis Gücüspor’u Yasin, Saffet ve Muhammet’in golleriyle 3-1 mağlup etti. Polis Gücüspor’un tek golünü ise Yunus kaydetti.

İlk yarıda eşitlik vardı

Maça etkili başlayan Kozlu Belediyespor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Kozlu Belediyespor 6’ıncı dakika da Yasin’in golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için yüklenen Polis Gücüspor, 30’uncu dakika da Yunus’un golüyle eşitliği yakaladı.(1-1)İlk yarı da başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Kozlu ikinci yarı güldü

İkinci yarı tempoyu daha da arttıran Kozlu Belediyespor gol için yüklense de sonuç alamadı. Kozlu Belediyespor, 52’inci dakika da Saffet’in golüyle 2-1 öne geçti. Son dakikalarda doğru baskıyı iyice arttıran Kozlu Belediyespor 902uncu dakika da Muhammet’in golüyle durumu 3-1 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kozlu Belediyespor, Polis Gücüspor’u 3-1 mağlup etti. Kozlu Belediyespor, Polis Gücüspor galibiyetinin ardından puanını 17’e yükseltti.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Uğur Karabulut**, Uğur Ulupınar**, Sefa Arslan**

POLİS GÜCÜSPOR: Kazım*, Feyzullah**, Yunus*, İhsan*, Telat**, Taner**, Olcay*, Cengiz**, Suat**, Onur**, Serkan**(Dk.53 Yasin*)

KOZLU BELEDİYESPOR: Aydın**, Muzaffer***(Dk.45 Mehmet**), Alper**, Eray**, Soner***, Burak**(Dk.46 Hakan**), Muhammet***, Oğuzhan***, Yasin***, Mahir***(Dk.80Akın*), Saffet***

GOLLER: Dk.6 Yasin, Dk.52 Saffet, Dk.90 Muhammet(Kozlu Belediyespor), Dk.30 Yunus(Polis Gücüspor)