Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor’da Yönetim Kurulu iftarda buluştu ardından yeni sezon öncesi planlamasını yapmak için toplandı.
Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak’ı temsil edecek ekiplerden Kozlu Belediyespor Yönetim Kurulu iftar yemeğinde buluştu. Kozlu Belediyespor Kulübü Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Ali Bektaş, Başkan Yardımcısı Fevzi Demirbaş ve yöneticiler katıldı.
Kozlu Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Ali Bektaş, iftar sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Kozlu Belediyespor olarak Bölgesel Amatör Lig’deki hazırlıkları startını bugünden itibaren verdik. Yönetim kurulumuzda birlikte iftar açtık ardından gelecekle ilgili olarak planlarımızı konuşup netleştireceğiz. Transfer politikamız, hocamızın kim olacağı, yeni sezonda nasıl bir kadrolaşma oluşturacağımızı görüşmesini yapacağız. Kozlu Belediyespor bundan öncesi sezonları aratmayacak şekilde mücadelesine devam edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın, sessiz kalmamızdaki sebep ince eleyip sık dokuyacağız. Bölgesel Amatör Lig’de ayakta kalabilmek, dir durabilmek dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Futbol endüstrisinin bu kadar pahalı olduğu yerde Kozlu Belediyespor’u ligde başarıyla temsil etmek istiyoruz.”(İHA)