Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, yeni sezon hazırlıklarını ve transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi 16 Temmuz’da top başı yapacaklarını söyleyerek, tesis anlamında da Kozlu Belediyespor tesislerinden yararlanacaklarının altını çizdi. Terzi ayrıca 3 oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını ve Okan ve Onur’un takımda olmasının takıma güç vereceğini söyledi. 
‘’16 Temmuz’da top başı yapacağız’’
Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, 16 Temmuz’da top başı yapacaklarını söyleyerek, ‘’Şuan kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz. Yüzde seksen doksan kadro oluştu. Anlaştığımız oyuncularla Pazartesi gününe kadar zaman verdik. 16 Temmuz’da anlaştığımız oyuncular şehre gelerek kamp çalışmalarına başlayacaklar. Bu çalışma kampı ön hazırlık çalışması. Kamp çalışmalarında Kozlu Belediyespor tesislerinden faydalanacağız. Kozlu Belediyespor başkanına ve yönetim kuruluna bizlere tesislerini açtıkları için teşekkür ediyoruz. Pazartesi akşamı antrenmanlara başlayacağız’’şeklinde konuştu. 
‘’Okan ve Onur’un takımda olması güç verecektir’’
Okan ve Onur’un takımda olması güç vereceğini söyleyerek, ‘’Okan ve Onur’la yönetimimiz anlaştı. Bu bizim için çok güzel bir gelişme. Bu ligin en iyi ve en etkili oyuncularından bir tanesiler. Onur’un ve Okan’ın tekrar takımımızla anlaşması bizlere güç verecektir. Burada Turan Yılmaz’ında tekrar takıma gelmesi katkı verecektir. Geçen sene ki iç transferde anlaştığımız oyuncularda iyi oyuncular. Kaleci Sinan Ören ,Okan Duran ,Kamil o, Mert Caymaz, Hüseyin , Berkan ve Ercan. Bunlarda bu ligin artık iyi oyuncuları. İnşallah bu oluşumla başarıları yakalayacağız. Bu sene tribünleri dolduracak heyecanlı ve etkili bir takım yaratacağız. Onun için herkes takıma destek versin. Bu sezon güzel bir sezon geçireceğiz’’dedi. 
“3 oyuncuyu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz’’
Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi 3 oyuncuyu daha kadrolarını katmayı düşündüklerini söyleyerek, ‘’Görüştüğümüz 2 3 tane oyuncu var. Kemal Cingirt’le de prensipte anlaştık. Kulübüyle lisans işlemlerini halledebilirsek onu da kadromuza alacağız. O oyuncuları da kadromuza katabilirsek daha güçlü bir şekilde lige başlayacağız. 1 kanat oyuncusu, Okan’a alternatif forvet oyuncusu ve 1 de orta saha’ya takviyeler yapmayı düşünüyoruz’’diye konuştu. 
‘’İlk etap kampı Kızılcahamam da olacak’’
İlk etap kamp çalışmalarının Kızılcahamam da olacağını ifade eden Terzi, ‘’İlk etabımız Kızılcahamam da Çam Otel’de başlayacak. Orada ilk etabımızı tamamlayacağız. Sonra oyunculara izin verip ikinci etap kamp çalışmalarına devam edeceğiz. İkinci etap kamp yerimiz daha belli değil. Hazırlık maçlarımız olacak. İnşallah verimli bir kamp dönemi geçirip lige hazır olcağız’’dedi.  
Emre Can BAYRAM