Gelecek sezon Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de iddialı bir takım kurmaya hazırlanan Kozlu Belediyespor'da Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, ilk olarak geçtiğimiz günlerde anlaştıkları teknik adam Turan Altıntaş ve ekibini spor kamuoyuna tanıttı.
Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor’da kulüp Başkanı Deniz Yayalar, 2021-2022 sezonu öncesinde geçtiğimiz günlerde anlaştığı ve bugün ise resmiyete döktüğü Teknik Adam Turan Altıntaş ve yardımcı antrenörler Basri Kocabaşoğlu ve Tolga Kalyoncu’yu basın mensupları önünde spor kamuoyuna tanıttı.
Tecrübeli teknik adam Turan Altıntaş, Kozlu Belediyespor’da kaleci antrenörü Basri Kocabaşoğlu ve kondisyoner olarak ta Tolga Kalyoncu’yla beraber çalışacak.

ALTINTAŞ, "GÜNÜ KURTARMAK İÇİN BURADA DEĞİLİZ. HEDEFİMİZ VAR"
Turan Altıntaş,"Kozlu Belediyespspor’da yıllarca bir yapılanamama durumu var. Altyapı oluşumu sağlamaya çalışacağız. Günü kurtarmak için burada değiliz. Hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için her şeyi yapacağız. Kulübün altyapısı olmadığı zaman, kulübün geleceği emin ellerde değildir. Burada bir yapılanmaya da gideceğiz. İnşallah üzerimize düşen görevi yaparız ve hedeflerimize ulaşırız. Kozlu Belediyespor’un potansiyeli ile, altyapısı ile profesyonel liglere layık bir kulüp olacağına inanıyorum" dedi. 


ALTINTAŞ, "BAYRAĞI YÜKSEKLERE TAŞIMAYA GELDİK"
Turan Altıntaş, ‘’Kozlu Belediyespor benim için çok önemli bir kulüp. Geçmişte profesyonel hayatımda formasını profesyonel liglerde giydiğim bir kulüp. İlk antrenörlüğüme, alt yapısında başladığım bir kulüp. Hedefleri olan bir kulüp. Yerinin amatör küme olmadığına inandığım bir kulüp. Bu nedenle öncelikle Belediye Başkanı Ali Bektaş olmak üzere, başkanımız Deniz Yayalar’a teşekkür ederiz. Bu bir bayrak teslimidir. Bu kulüpte emeği olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biz bu bayrağı daha yükseklere taşımak için görevi üstlenmiş bulunuyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşırız’’ dedi.  


ALTINTAŞ, "İKİ KULÜP İÇİNDE İYİ OLACAK"
Altıntaş, "Sarayspor gerçeği var. Sarayspor sadece Zonguldak’ta değil, Türkiye’de altyapıda markadır. Türkiye şampiyonalarına gittiğimizde diğer kulüpler Sarayspor kurada çıkmasın istiyorlar. Bu bizim için gurur verici bir olay. Böyle bir niyetim yoktu ama Deniz Başkanın planlı olması, önümüze hedefler getirmesi kabul etmemizi sağladı. Disiplini seviyorum. Sahaya çıkıp biz oynamayacağız ama bu süreç şöyle işleyecek; Kozlu Belediyespor’un bize, bizimde Kozlu Belediyespor’a katkımız olacak. İlerleyen günlerde iki kulübünde ortak olarak çalıştığı projeler olacak. Bize her zaman destek olacak insanlarla çalışacağımı biliyorum. İki kulüp içinde iyi olacak" dedi.  


ALTINTAŞ, "TECRÜBELİ EKİBİMLE GÜZEL BİR YOL ALACAĞIZ"  
Turan Altıntaş,"Öncelikle bu yola çıkarken enerjisine inandığım Tolga Kalyoncu ile kondisyoner olarak yolumuza devam edeceğiz. Basri Kocabaşoğlu hocamla zaten spor kamuoyunun çok yakından tanıdığı kaleci antrenörü. Zonguldak’ta tek olmasından ziyade her zaman gönül birliği ve yol arkadaşlığı yaptığım, bilgisine ve tecrübesine inandığım bir kişi. O yüzden yanımda olmasını istedim. Tecrübe, bilgi ve enerjiyi birleştirip, yol almak istiyoruz" dedi.  


YAYALAR, "HEDEFİMİZ ÖNCE BAL LİGİ"
Gelecek sezon Deplasmanlı Süper amatör Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek istediklerini bu nedenle de Kozlu Belediyespor’un formasını giymiş başarılı teknik adam Turan Altıntaş ile anlaştıklarını belirten Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, "Öncelikle Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a sporda vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Pandemi sürecinde ilkemizin ekonomik sıkıntılarını bir kenara bırakarak, spor camiasına önemli bir ekonomik destek veriyor.  Bu destekten ötürü de bizde başarı ile karşılık verip yanına çıkmak istiyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda alt yapılı bir takım oluşturabilmemiz için çok ciddi bir organizasyonu hayata geçirmemiz lazımdı. Burada da teknik ekip olarak Turan hoca, Tolga hoca ve Basri hoca ile beraber daha profesyonel bir şekilde devam ettirme kararı aldık. İlçe olarak bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Gerçekten Kozlu’nun vizyonunun çok üstlerde olması gerekiyor. Takımı 1. Amatör Küme’de aldık, Süper Amatör Lig’e çıkardık. Pandemi nedeniyle ligler oynanmadı ama hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Biz üstümüzde düşün yatırımları teknik ekibe yönetim olarak yapacağız" dedi.

 
YAYALAR, "TURAN HOCANIN RAPORU DOĞRULTUNSA TRANSFERLER YAPILACAK"
Transfer konusunda tamamen Turan Altıntaş’ın raporu doğrultusunda yapılacağını belirten Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, "Transferi, teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda yapacağız. Tabi ki bütçeyle entegreli olmak şartıyla. Takımı kuracak olan teknik ekip. Teknik ekip aldığımız arkadaşlarla çalışmak ister ya da istemez, bu tamamen teknik ekibin bileceği bir durum. Biz ekibin tecrübelerine güveniyoruz" dedi.  


KOCABAŞOĞLU,  "TURAN HOCANIN YANINDA OLMAK GURUR VERCİ"
Kozlu Belediyespor’un kaleci antrenörü  Basri Kocabaşoğlu ise "Turan Hocam inatçıdır, başarıyı ister ve disiplinlidir. Onun yanında olmak gurur verici. Kozlu Beledispor’da beraber futbol oynadık. Profesyonel liglerde de bulunduk. İnşallah o günlere tekrar geri getiririz. Allah utandırmaz inşallah" dedi.   


KALYONCU, "GÖREVE BİZİ LAİK GÖREN TURAN HOCAMA VE DENİZ BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Kozlu Belediyespor’un kondisyoneri Tolga Kalyoncu ise "Öncelikle beni bu göreve çağıran Turan hocama ve Deniz başkanıma teşekkür ediyorum. Kozlu Belediyespor’a da bize de hayırlı olsun. İnşallah başaracağız" dedi.