Yeni sezonda Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor… Yeşil Beyazlı ekip, Terakkispor’da forma giyen 19 yaşında ki genç stoper  Gökdeniz Aktaş, Kilimli Belediyespor’da forma giyen 20 yaşında ki Burak Ertürk, Zonguldak Kömürspor’un Akademi Liginde forma giyen 17 yaşında ki genç oyuncu Boran Andaç Yazıcı ve  Büyükkabacaspor’un  20 yaşında genç sol beki Alper Kara’yı transfer etti.

Süper Amatör Ligi ekiplerinden Kozlu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için düğmeye bastı. Yeşil Beyazlı ekibin teknik patronu Erkan Sadıklar yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını başladı.  Kozlu Belediyespor, Terakkispor’un 19 yaşında ki genç stoperi Gökdeniz Aktaş, Kilimli Belediyespor’un  20 yaşında ki genç oyuncusu Burak Ertürk, Zonguldak Kömürspor’un Akademi Liginde forma giyen  17 yaşında ki genç oyuncu Boran Andaç Yazıcı’yı ve Isparta Amatör Lig takımı Büyükkbacaspor’da forma giyen 20 yaşında ki sol bek oyuncusu Alper Kara’yı kadrosuna kattı.

 Zonguldak Belediyespor, altyapısında yetişen Gökdeniz Aktaş, sırasıyla, Zonguldak Kömürspor ve Terakkispor forması giydi. Kozlu Belediyespor altyapısında yetişen Burak Ertürk ise, sırasıyla Zonguldak Kömürspor ve Kilimli Belediyespor forması giydikten sonra 2 yıl aradan sonra yuvaya geri döndü. Zonguldak Kömürspor altyapısında yetişen Boran Andaç Yazıcıs ise 2014-2015 sezonunda Kozlu Belediyespor’a forması giydikten sonra 2016 Sezonunda Zonguldak Kömürspor’a tekrar geri döndü. Kozlu Belediyespor alt yapısında yetişen ve 2015-2016 Sezonunda Isparta Amatör Lig ekibi Büyükkabacaspor’da forma giyen genç sol ayak Alper Kaya, 1 yıl aradan sonra yuvaya geri döndü.

“Kozlu Belediyespor hedefsiz olmaz”

Kozlu Belediyespor’un teknik patronu Erkan Sadıklar, gençlerle kurulu bir kadro ile lige başlayacaklarını söyleyerek, “ Kadromuzu yavaş yavaş şekillendirmeye başladık. Gençlerle kurulu bir ekibimiz olacak. Kadromuzda Kozlu Belediyespor forması giymiş ve Kozlu’nun gençlerine şans vereceğiz. Kozlu Belediyespor hiçbir zaman hedefsiz olmayacak. Yeni oluşturduğumuz ekibimizle ilk hedefimiz ligde kalmak ve sonra da şampiyonluk hedefliyoruz. Kadromuza kattığımız oyuncuların hepsi kaliteli oyuncular. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerde olacağız. Bize destek veren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a da teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Emre Can BAYRAM