YENMELİSİN!

 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınavları nedeniyle Çatalcaspor ile maçı bir gün sonraya ötelenen Kozlu Belediyespor, bugün sahaya çıkıyor. Yeşil-beyazlı takım yenilgisiz rakibi karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Aksi takdirde alınacak diğer sonuçlar zirveden iyi kopmasına neden olacak…

 

*************

 

Kozlu Belediyespor ile Çatalcaspor karşılaşması bugün sahnelenecek. Açıköğretim Fakültesi Sınavları nedeniyle bugüne ertelenen karşılaşma saat 13.30’da Kozlu Sahası’nın ev sahipliğinde start alacak.

Zirvede rakiplerin kazanmasının ardından önemi 2 kat daha artan Çatalcaspor karşılaşması, Kozlu Belediyespor için olmak yada olamamak anlamı taşıyor. Kaybedilecek puanlar yeşil-beyazlı takımın zirveden iyice uzaklaşmasına neden olacak. Bülent Öztürk idaresindeki Kozlu Belediyespor, yenilgisiz rakibi karşısına bu nedenle 3 puan parolasıyla çıkacak. Grupta namaglup ilerleyen tek takım olma özelliliği taşıyan Çatalcaspor’a ilk yenilgilerini tattırmak isteyen Kozlu Belediyespor’un çalıştırıcısı Bülent Öztürk, “Yukarıdaki rakiplerimiz haftayı 3 puanla kapattı. Bu bize ayrı bir motivasyon oldu. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Eksiğimiz yok. Oyuncularım sahada terlerinin son damlasına kadar savaşacak ve hak edeceğimiz bir galibiyet alacağız. Taraftarımız da maçın 16 Aralık Pazartesi günü (Bugün) olacağını bilsinler ve bizi destekleme gelsinler. Onların desteğine her maçta ihtiyacımız var ama özellikle bu maçta daha çok var” dedi.

 

Eren ARSLANYILMAZ