Dış transfer çalışmalarına hız veren Kozlu Belediyespor,  Polis Gücüspor’un 38 yaşında ki orta saha oyuncusu Cengiz Tüten, Çaycumaspor’un 30 yaşında ki stoper oyuncusu Cihan Lavas, Ereğli Kepez  Çaylıoğluspor’un 27 yaşında ki forvet oyuncusu Engin Bozkurt ve 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Bartu Gültekin ile anlaştı.

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor teknik patronlar Burhan arık ve Abdulkadir Kalyoncu yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezona iddialı bir kadro ile üst sıraları hedefleyen yeşil beyazlı ekip bu kapsamda transferde ince eleyip sık dokuyor. Dış transfer çalışmalarına hız veren Kozlu Belediyespor, 4 oyuncunun işini bitirdi.

Dış transferde 4 oyuncu tamam

Kozlu Belediyespor, Polis Gücüspor’un 38 yaşında ki orta saha oyuncusu Cengiz Tüten, Çaycumaspor’un 30 yaşında ki stoper oyuncusu Cihan Lavas, Ereğli Kepez  Çaylıoğluspor’un 27 yaşında ki forvet oyuncusu Engin Bozkurt ve 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Bartu Gültekin ile anlaştı.

Kalyoncu; ‘’Hedefimiz üst sıralara zorlayacak bir ekip kurmak’’

Kozlu Belediyespor’un teknik patronu Abdulkadir Kalyoncu, transfer çalışmalarını devam ettiğini söyleyerek, ‘’ Yeni sezon için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kozlu Belediyespor’a yakışır ve üst sıraları zorlayacak bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Şuanda dış transfere yöneldik. Dış transferde 4 tane oyuncuyu kadromuza kattık. Çalışmalarımız devam ediyor. Bizlere destek veren Belediye Başkanım Kerim Yılmaz’a teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM