KOZLU GÖZ DOLDURDU

Kozlu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çaycumaspor’la hazırlık maçtı… Kozlu BelediyesporÇaycumaspor’u 1-0 mağlup etti.

Süper Amatör Lig ekibi Kozlu Belediyesporantrenörler Burhan Arık ve AbdulkadirKalyoncu yönetiminde kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Çaycuma’da Çaycumaspor ile hazırlık maçı yaptı. İki takımında yeni transferlerinin de yer aldığı karşılaşma Kozlu Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Kozlu Belediyespor’a galibiyeti getiren golü ise Oğuzhan kaydetti. Yeşil beyazlı ekip, Çaycumaspor karşısında oynadığı futbolla göz doldurdu.

Gündemde Boz var

Kozlu Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Geliksporforması giyen 38 yaşında ki tecrübeli kaleci Kader Boz’u gündemine aldı. Yeşil Beyaz’lı ekip, tekrar Boz ile hafta içi görüşerek bu transfer’i bitirmeyi hedefliyor.

‘’Kömürspor ve Capeti ile hazırlık maçı yapacağız’’

Kozlu Belediyespor’un antrenörü AbdulkadirKalyon, hazırlık maçının kendileri için faydalı geçtiğini söyleyerek, ‘’Çaycumasporkarşısında iyi bir futbol ortaya koyduk. Sonucunda da galibiyeti aldık. Hazırlık maçlarımız devam edecek. Hafta içi Zonguldak Kömürspor U-19 takımı ve CapetiMerkez Atölyespor ile hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Kaleci ve 1 2 oyuncu daha almayı düşünüyoruz. İnşallah yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Hedefimiz Kozlu Belediyespor’u hak ettiği yerlere getirmek’’dedi. 

Emre Can BAYRAM