KOZLU KASTAMONU, DEVREK SAKARYA İLE EŞLEŞTİ

U-19 Türkiye Şampiyonasında Kozlu Belediyespor, Kastamonu ve Devrek Belediyespor ise Sakarya ilinde ilimizi temsil edecek. Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 3-6 Mayıs tarihleri arasında başlayacak.

U-19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Devrek Belediyespor ve Kozlu Belediyespor’un gidecekleri iller belli oldu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında Kozlu Belediyespor ve Devrek Belediyespor’un gidecekleri illeri belirlemek amacıyla kura çekimi yapıldı.

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç yönetiminde yapılan kura çekimine, Kozlu Belediyespor Genel kaptanı, Şaban Kubalasantrenör Fehmi Kütük, alt yapı sorumlusu Özdemi Dayanaklı ve Devrek Belediyespor’unantrenörü Selçuk Sarı katıldı. 

Yapılan kura çekimin sonrasında Devrek Belediyespor Sakarya ve Kozlu Belediyesporise Kastamonu ili ile eşleşti. U-19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 3-6 Mayıs tarihlerinde başlayacak. Kura çekiminin sona ermesinin ardından Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Kozlu Belediyespor ve Devrek Belediyespor’abaşarılar diledi. 

Emre Can BAYRAM