Kozlu Belediyespor, bugün son hazırlık maçını Zonguldak Kömürspor U17 takımı ile yaptı. Kozlu Belediyespor, Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yendi. Kozlu Belediyespor’a galibiyeti getiren golü ise Samet kaydetti.

Süper Amatör Ligi ekiplerinden Kozlu Belediyespor, 30 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında deplasmanda oynayacakları Gökçebeyspor hazırlıklarını teknik patron Erkan Sadıklar yönetiminde kendi tesislerinde sürdürüyor. Yeni sezona iddialı bir kadro ile şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefleyen Kozlu Belediyespor, ligin ilk maçında deplasmanda Gökçebeyspor’la oynayacakları maçta hata kabul etmiyor. Kendi tesislerinde kamp giren Yeşil Beyazlı ekip bu maçtan galibiyet hedefliyor.  Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlıklı maçını kendi sahasında Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor’la yapan Kozlu Belediyespor 1-1 berabere kalmıştı. Yeşil Beyazlı ekip İkinci hazırlık karşılaşmasında ise deplasmanda Devrek Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Kozlu Belediyespor son hazırlık maçını ise bugün Kozlu Şehir Stadyumunda Zonguldak Kömürspor U17 takımı ile yaptı. Kozlu Belediyespor, ilk yarıda Samet’in attığı golle, Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek lige hazır bir görüntü verdi.

“Yeni sezona Gökçebeyspor galibiyeti ile başlamak istiyoruz”

Kozlu Belediyespo’un tecrübeli antrenörü Erkan Sadıklar, güzel bir hazırlık maçı olduğunu söyleyerek, “ Güzel bir hazırlık maçı oldu. Hem bizim açımızdan hem de Zonguldak Kömürspor açısından. Gökçebeyspor maçı öncesinde eksiklerimizi gördük. 30 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında Gökçebeyspor’la sezonun ilk maçına çıkacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Onlarda iyi transferler yaptı. Ama bizde iyi bir ekibiz. Genç bir kadromuz var. Koşan, mücadele eden ve yılmayan bir kadro oluşturduk. İnşallah yeni sezona Gökçebeyspor galibiyeti ile başlayarak ligi hedeflediğimiz yerlerde bitirmek istiyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz ”dedi.

Emre Can BAYRAM