Kozlu Belediyespor sahasında Beyköy Belediyespor ile yenişemedi 

KOZLU NEREYE KOŞUYOR 

Kozlu Belediyespor’da işler sarpa sardı… Yeşil-beyazlı takım, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Beyköy Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.  Öne geçtiği maçta bir puana razı olan Kozlu, son 6 maçta 4’üncü beraberliğini alırken, galibiyet hasretini de sürdürdü. Yeşil-beyazlı takım, bu sonuçla puanını 11 yaparak 10’uncu sıradaki yerini korudu. 

******* 

Kozlu Belediyespor galibiyete hasret… Yeşil-beyazlı takım 11’inci hafta mücadelesinde Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

KAAN’DAN USTA İŞİ GOL

Lig tarihinin en kötü sezonunu geçiren Kozlu Belediyespor,  kötü gidişata ‘dur’ demek için saha ve seyircisi önünde Beyköy Belediyespor’u konuk etti. Çıkışa geçmek ve şeytanın bacağını kırmak için mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkan yeşil-beyazı takım, 8’inci  dakikada usta ayak Kaan Demircan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

SEVİNÇ KISA SÜRDÜ

Kozlu’nun gol sevici çok kısa sürdü. Dakikalar 15’i gösterdiğinde konuk takım Beyköy Burak’ın  penaltı golüyle skora dengeyi getirdi: 1-1 İlk yarı karşılıklı gollerle sona erdi.

 1 PUAN ARDA’DAN GELDİ

İkinci 45’te Düzce temsilcisi deplasmanda öne geçti. 55’inci dakikada sahne alan Emre Beyköy Belediyespor lehine skoru 2-1 yaptı. Beraberlik çabalarına giren Kozlu, 66’ncı dakikada aradığını Arda ile buldu. Bu dakikada yeşil-beyazlı takımın forveti kendisi adına  sezonun ilk golünü atarak takımına 1 puan kazandırdı. 

Hasretinle yandı gönlüm! 

Kozlu Belediyepor galibiyeti unuttu. Yeşil-beyazlı takım, Beyköy beraberliği ile galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Bununla birlikte son 6 maçta 4’üncü beraberliğini alan Volkan Yayın ve talebeleri haftayı 11 puanla 10’uncu sırada kapattı. 

Emre Can BAYRAM

 

SAHA: Kozlu Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Atakan Kozik**, Kenan Gürsel**, Ertunç Kaplan**

KOZLU BELEDİYESPOR: Ahmet**, Adem**, Abdullah**, Özkan**, Emre Kuzu**, Serbay**, Gökhan**, Ahmet**(Dk.54 Efsat**), Arda**(Dk.82 Kudret**), Kaan**(Emre Eryiğit**), Emrecan**

BEYKÖY BELEDİYESPOR: Ufuk**, Gökhan**, Çağlar**, Enes**, Burak**, Ruşen**, Selman**, Soydan**, Ömer**(Dk.46 Muhammet *),(Dk.47 Ümit**), Emre**, Serhat**(Dk.34 Murat**)

GOLLER: Dk.8 Kaan, Dk.66 Arda(Kozlu Belediyespor), Dk.15  (P.A) Burak, Dk.55 Emre (Beyköy Belediyespor) 

 

EREĞLİ PUANSIZ DÖNDÜ

 Ereğli Belediyespor bir var bir yok... Eflatun-beyazlı takım,  11’inci haftada konuk olduğu Bartınspor’a 3-1 mağlup oldu.

 *************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, geçtiğimiz hafta farklı Akçakocaspor galibiyetinin ardından 11’inci haftada Bartınspor ile karşılaştı.  Ereğli, deplasmanda oynanan maçı 3-1 kaybetti.

Eflatun-beyazlı takım, ilk yarının bitimine 2 dakika kala kalesinde gördüğü 2 golle soyuna odasına yenik girdi.  Ev sahibi Bartın 44’te Ömer Can, 45’te Caner’le bulduğu gollerle birden 2-0 öne geçti. Bu moral bozukluğuyla ikinci yarıya başlayan eflatun-beyazlı takım,  55’te 3-0 geriye düştü. Caner kendisinin 2, takımının 3 golünü attı. Ereğli’nin tek sayısı 73’te Oğuz Yalçın’dan geldi.

 Toplu sonuçlar

Pursaklar Belediye-Zeytinburnuspor: 1-0

Kurtuluşspor-Çekmeköy Belediyespor:  3-0

Modafenspor-Keçiören Bağlumspor: 2-1

Bağcılarspor-Yunusemrespor: 3-0

Kozlu Belediye-Beyköy Belediye: 2-2

Akçakocaspor-Geredespor: 3-2