Kozlu Belediyespor’da hoca belirsizliği nihayet son buldu. 4 isim üzerinde yoğunlaşan Yeşil-beyazlı yönetim,  tercihini Bülent Öztürk’ten yana kullandı. Kulüp Başkanı Ertan Şahin’in de onayıyla yeniden genç çalıştırıcı Bülent Öztürk ile anlaşıldı.

Ve Kozlu Belediyespor’un Antrenörü yeniden Bülent Öztürk oldu. Yeşil-beyazlı takımda haftalardır merakla beklenen hoca kim olacak sorusu yönetimin yaptığı resmi açıklama ile cevap buldu. Geçtiğimiz hafta sonu  takımın başına getirilecek antrenör konusunu masaya yatıran yeşil-beyazlı yönetim, gündemine aldığı İsmail Yalçın, Hüsnü Akın, Faruk Bahadır ve Bülent Öztürk arasından kararını açıkladı.

Yeşil-beyazlı yönetim,  antrenör Bülent Öztürk’ün ismini Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanı olan Ertan Şahin’e sundu. Ertan Şahin’inde onayını alan yeşil-beyazlı yönetim, yeni sezonda yeniden Bülent Öztürk ile çalışma kararı aldı.

“HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ”

Kulüp Basın Sözcüsü Cengiz Bank yaptığı açıklama ile Bülent Öztürk’ün ismini spor komu oyuyla paylaştı. Konu hakkında açıklama yapan Bank, “Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ve Başkanımız Ertan Şahin’in onayı ile Bülent hocamıza takımı emanet ettik. Başkanımız ve yönetim kurulu olarak hocamızın arkasındayız. Bülent hocamızın takımı layık olduğu yere taşıyacağından hiçbir şüphemiz yok. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Eren ARSLANYILMAZ