Zonguldak Kömürspor’da moraller yerinde. ‘Zonguldak Derbisi’nde Kozlu Belediyespor’u yenerek lider olmanın keyfini süren Kırmızı-lacivertlilerde gözler artık hafta sonu oynanacak zorlu İzmit Belediyespor maçına döndü.

Zonguldak Kömürspor, bir günlük iznin ardından dün yaptıkları antrenmanla hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Cahit Terzi rehavete kapılmamaları konusunda oyuncularını uyardı.

İdman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada Kozlu maçına kısa bir vurgu yapan Zonguldak Kömürspor’un deneyimli çalıştırıcı,  beklenildiği gibi gergin bir maç olmadığını ve centilmence bir karşılama oynadıklarını söyleyerek, bu nedenle Kozlulu futbolculara teşekkür etti.

“BUNDAN SONRA İŞİMİZ ÇOK ZOR”

Liderliğin omuzlarına ağır bir yük bindirdiğini,  işlerinin bundan sonra daha zor olduğunu işi sıkı tutmaları gerektiğini belirten Cahit Terzi;  “Kozlu Belediyespor karşısında aldığımız galibiyete çok ihtiyacımız vardı. 3 puanın yanı sıra liderliğe yükseldik.  Şimdi bundan sonra işimiz çok zor. Herkeste bir rehavet var. Asıl işimiz bundan sonra. Daha ciddi olmalıyız. Olmak zorundayız, çünkü grup gerçekten çok zor. En az 7-8 takımın şampiyonluk iddiası var. Biz hiç bir şey yokmuşçasına bugünden itibaren çalışmalara başladık. Kozluyu unuttuk, İzmit Belediyespor maçına odaklandık.  Sahamızda kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Eğer İzmit’i yenersek, önümüz açılacak. Ardından daha rahat olacağız ve rakiplerimizde birbirleriyle oynayacak. Bu nedenle İzmit maçının önemi 2 kat daha arttı”

“SEYİRCİMİZE GÜVENİYORUZ”

4 haftalık hasretin bu hafta sonu İzmit Belediyespor maçıyla biteceğini söyleyen Terzi, “4 haftalık hasret bitecek. Seyircimize kavuşuyoruz. Bu bize büyük bir güç veriyor. Takım taraftarın önünde çok daha iyi mücadele ediyor ve oynuyor. Seyircimize güveniyoruz. Bu hafta hepsini takımı desteklemeye bekliyoruz. Yanımızda olsunlar çünkü bu futbolcular savaşıyor ve bunu hak diyor. Gerçekten çok güzel şeyleri hak ediyoruz. Hep beraber buluşup, güzel bir netice alacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

*****Zonguldak Kömürspor, haftanın ilk çalışmasını dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptı. Kırmızı-lacivertlilerin oldukça keyifli oldukları gözlendi

 

Yılmaz ve Kurt’un cezaları bitti

Zonguldak Kömürspor’da kırmızı kart cezalıların bu hafta sonu dönmesi, teknik heyettin mutluluğunu 2 kat arttırdı. 3 hafta önce oynanan Gebzespor maçında gördüğü kırmızı kartla Amatör Futbol Disiplin Kurulu’ndan 3 maç ceza alan Hüseyin Yılmaz ile Çatalcaspor karşısında gördüğü kırmızı kartla 1 maç ceza alan Metin Kurt, İzmit Belediyespor maçıyla formasına kavuşuyor.