KOZLU BELEDİYESPOR’DA ANTRENÖRLÜK KOLTUĞUNA DENEYİMLİ ÇALIŞTIRICI VOLKAN YAYIN OTURDU

KOZLU’DA YAYIN DÖNEMİ

 Kozlu Belediyespor’da kan değişikliği… Yaşanan puan kayıplarının ardından Yüksel Açıkgöz ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı takım, camiaya yabancı olmayan tecrübeli hoca Volkan Yayın ile anlaştı. Tecrübeli hoca, düzenlenen törenle 3’üncü dönemi için imzayı attı.

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 Kozlu Belediyespor’da 3’üncü Volkan Yayın dönemi dün resmen başladı. Bölgesel Amatör Lig’de yaşanan puan kayıplarının ardından hedeften uzaklaşan Kozlu Belediyespor’da yönetim, antrenör Yüksel Açıkgöz ile yollarını ayırdı. Vakit kaybetmeden hoca arayışlına başlayan yönetim, sıcağı sıcağına Volkan Yayın’a teklif götürdü. Bunun üzerine Volkan Yayın ve Kulüp başkanı Ertan  Şahin dün bir araya geldi. Görüşmede taraflar anlaşma sağlayarak el sıkıştı. Ardından kulüp tesislerine giderek basının karşısına çıkan Volkan Yayın, hedefleri hakkında konuştu. 

3’ÜNCÜ DÖNEMİ

Volkan Yayın ile Kozlu Belediyespor’un yolu bir kez daha kesişti. 66 yaşındaki hoca, 1994 yılında Kilimli Belediyespor’da başladığı antrenörlük kariyerine 1995 senesinde Kozlu Belediyespor ile devam etti.  Volkan Yayın, yeşil-beyazlı takımda  2’nci dönemine 16 yıl sonra yani 2010 yılında başladı. Bu dönemde 1,5 sezon görev alan Volkan Yayın, dün itibariyle Kozlu Belediyespor macerasına 3’üncü kez start verdi.

EKİP ŞEKİLLENDİ

66 yaşındaki deneyimli hoca Kozlu Belediyespor’da birlikte görev yapacağı ekibi şekillendirdi. Teknik Direktör Volkan Yayın ile birlikte yardımcı antrenör Metin Kudu ile Berkant Bülbül görev yapacak.

 

Eren ARSLANYILMAZ

3’üncü dönemi için imzayı çakan Kozlu’nun yeni hocası rotasını çizdi;

KOZLU’YU HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

 5 yıl önce Kozlu Belediyespor ile son verdiği antrenörlük kariyerine yine Kozlu ile dönen Volkan Yayın, ilk açıklamasını yaptı.  Deneyimli hocanın ilk sözleri,” Hep birlikte sporcu kardeşlerimizle el ele verip Kozlu Belediyespor’u hak ettiği yere taşıyacağız. İşimiz zor bunun bilincindeyiz.” Oldu

 ****************

 2011 yılında Kozlu Belediyespor’da ki görevinden ayrılan Volkan Yayın,  5 yıl aradan sonra antrenörlük kariyerine yine Kozlu ile döndü. Kozlu Belediyespor’da 3’üncü dönemini yaşayacak Teknik Direktör Volkan Yayın, ilk açıklamalarını yaptı.

Daveti aldığında mutluluk duyduğunu belirten Volkan Yayın,  “yabancısı olmadığım bir camiaya döndüğüm için  mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kozluspor gerçekten Zonguldak futbolunun en köklü bir kulübü. Profesyonel ligde Kozluspor adına çalıştığım dönemlerde başlarılar yakaladık.  Zonguldak’ta  8’e  yakın profesyonel takım vardı. Profesyonel liglerde çok takımımız vardı. Bu takımların tekrar profesyonel liglere dönmesi Zonguldak futbolunun çok daha iyi yerlere geleceğini işaretidir. Sayın başkanımda bu görev için beni davet ettiği zaman seve seve kabul edeceğimi söyledim. Hep birlikte sporcu kardeşlerimizle el ele verip Kozlu Belediyespor’u hak ettiği yere taşıyacağız. İşimiz zor bunun bilincindeyiz. Ama oyuncu arkadaşlarımızla kısa bir süre içerisinde kaynaşıp tanıştıktan sonra belirli hedefler koyacağız” açıklamalarını yaptı

Dünya çapında bir hoca ile anlaştık

Zonguldak’ın yetiştirdiği en büyük futbolculardan birini ve dünya çapında takımları yönetebilecek lisansa sahip olan Volkan Yayın ile anlaştıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ertan Şahin, “ hedeflerden asla şaşmış değiliz” dedi.

***************

Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanı olan Ertan Şahin, Kozlu Belediyespor’un hedeften sapmadığını ve bu doğrultuda teknik ekiple anlaştıklarını söyleyerek, “

“Kozlu Belediyespor kimsenin şahsi malı değil. Orta da kalacak bir kulüpte değil. Bunun sahibi halk. Bu anlamda takımımızda ön gördüğümüz gibi yöreye ve takıma sahip çıksınlar tek amaç para olmasın. Kozluspor’u daha iyi yerlere taşıyabilecek bir ekip kurduk. Futbolcularda da bunu başardık biliyorsunuz. Genelde Kozlulu ve Zonguldaklı gençlerimizden oluşuyor. Şehir olarak güzel bir ambiyans oluşturuyor. Seyircilerin takıma bakış açısında da güzel bir sonuç ortaya çıkıyor. Bunu görüyoruz biz takımımızda. Takımın nispeten iyi olduğu ve daha iyiye gideceğini. Hatta birkaç tane transferlerimiz. Onlarında daha işlemleri bitmediği için daha açıklamadık. İlerleyen zamanlarda takımda oynarken görürsünüz. Bu duygu ve düşüncelerle güçlü yönetim güçlü kadro ve güçlü teknik ekip çıktığımız bu yolda hocamızın bu davranışından sonra süratla harekete etmek zorundaydık. Bunun içinde yine bu yörenin yetiştirdiği en büyük topçulardan bir tanesi dünya çapından takımları yönetebilecek lisansa sahip daha önce Kozluspor’u üçüncü lige çıkarmış ve görev yapmış Volkan Yayın hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. Hocamızın işlemlerini en kısa sürede tamamlayıp bu hafta ki maçta takımın başında göreceğiz.