Kozlu Belediyespor, U19 Türkiye Şampiyonası’nın startını 6 golle verdi

 KOZLU’DAN GÖZDAĞI

Türkiye Şampiyonası’nda  ilk maçını Çankırı Belediye Gençlikspor ile yapan Kozlu Belediyespor, rakibine yarım düzine gol attı. Kutay (4) ve Oğuzhan’ın(2) golleriyle Çankırı temsilcisi 6-0 yenen yeşil-beyazlı takım, Bolu Grup Merkezi’nde ki takımlara gözdağı verdi.

 *********

2016-2017 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsilen Bolu Grup Merkezi’nde mücadele eden Kozlu Belediyespor, 1’inci Kademe müsabakalarında fırtına gibi başladı. Kozlu Belediyespor ümit vadeden gençleri, dün karşılaştığı Çankırı Belediye Gençlikspor’u 6-0 mağlup etti.

 Bolu’da düzenlenen U19 Türkiye Şampiyonası 1’inci kademe müsabakalarında Zonguldak’ı temsil eden Kozlu Belediyespor, Çankırı Belediye Gençlikspor ve  Düzce Sis Yaylası ile aynı grupta yer alıyor. Yeşil-beyazlı takım, grupların ve fikstürün belirlenmesinin ardından ilk maçında Çankırı Belediye Gençlikspor ile karşılaştı. Dün saat 15.00’da oynanan mücadelede Kozlu Belediyespor rakibine gol oldu yağdı.  Kozlu Belediyespor, Kutay (4) ve Oğuhan’ın (2) golleriyle  rakibini 6-0 mağlup ederek Bolu Grup Merkezi’ne farklı galibiyetle başladı.  

Düzce’de ‘Birlik’ beraberlik

Türkiye şampiyonasında Düzce’de mücadele eden Ereğli Belediyespor, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Derinde Birlikspor ile yenişemedi. Bu kora kor mücadele 4-4 eşitlikle sona erdi. İlk maçında 1 puan çıkaran Ereğli Belediyespor, bugün saat 17.00’da İhsaniyespor ile karşı karşıya gelecek.