KOZLU BELEDİYESPOR’DAN 1 NUMARA İÇİN SÜRPRİZ BİR HAMLE…

Kozlu’dan kaleye sürpriz aday: SAFA SAKIPCAN

Transfer çalışmalarını geniş kapsamlı sürdüren Bölgesel Amatör Lig takımı Kozlu Belediyespor, sürpriz bir ismi ile temasa geçti. Yeşil-beyazlı yönetimin 2 sezondur Ereğli Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki kaleci Safa Sakıpcan Erdal ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.

**********

1 sezon aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geniş kapsamlı bir çalışma yapan ancak şuana kadar  işi sıkı tutan yeşil-beyazlı yönetim, 18 temmuz Pazartesi günü, temasa geçtiği büyük ölçüde anlaştığı isimler kente davet ederek anlaşma sağlayacak.

GENÇ ELDİVENE KANCA

Kozlu Belediyespor,  ince eleyip sık dokuduğu transfer çalışmaları kapsamında  sürpriz bir isimi listeye aldı. Kaleci arayışlarını sürdüren ve Zonguldaklı file bekçisi Hamit Çevik ile ilgilenen yeşil-beyazlı yönetim,   bu bölgede rekabeti arttırmak adına genç bir isimi gündemine aldı. Kozlu Belediyepor,  Zonguldak’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek bir başka takım ve rakibi olan Ereğli Belediyespor’un 21 yaşındaki genç kalecisi Safa Sakıpcan ile temasa geçti. Kozlu Belediyespor’un genç eldiven ile bir görüşme yaptığı ve Safa’nın da ‘Evet’ dediği iddia edildi.

OLDUKÇA BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

2 sezon önce Hacettepespor’dan Ereğli Belediyespor’a transfer olan 21 yaşındaki file bekçisi, 2’nci kaleci olarak başladığı geçtiğimiz sezonu birinci kaleci olarak kapattı.  Sezonun ortasında eldivenleri devralan Safa, başarılı  maçlar çıkardı. Geçtiğimiz sezon 17 maçta Ereğli’nin kalesini koruyan Safa, yeni sezon öncesi eflatun-beyazlı yönetimle bir ön görüşme yapmıştı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

***Kozlu,  rakibi Ereğli’ye transfer çalımı atmaya hazırlanıyor…

***Safa Sakıpcan Kozlu’ya çok yakın