Beyazıt Yıldız futbol kariyerine ÇATES Işıkspor’da devam edecek

 

YILDIZ ÇATES’TE PARLAYACAK

Sezonun ilk yarısında formasını giydiği Kozlu Belediyespor’dan ayrılan başarılı savunma oyuncusu Beyazıt Yıldız, Süper Amatör Lig takımı ÇATES Işıkspor’a imza attı. Yarım sezonluk aranın ardından yeniden eski takımına dönen Yıldız,  ömürlük imza attığını belirterek “ÇATES Işıkspor’un başarısı için ter dökeceğim” dedi.

******

Başarılı savunma oyuncusu Beyazıt Yıldız’ın yeni adresi belli oldu. Sezon başında ÇATES Işıkspor’dan Kozlu Belediyespor’a transfer olan ancak yaşanan sorunlar nedeniyle yeşil-beyazlı takım ile yollarını ayıran Beyazıt, yarım sezon aranın ardından yeniden ÇATES’te…

Kozlu Belediyespor’da yaşanan sorunlar nedeniyle takımdan ayrılma kararı alan futbolcular arasında yer alan Beyazıt Yıldız, haftanın son gününde resmen ÇATES’li oldu. Yeşil-beyazlı kulüpten lisansını alan ve helalleşerek takımdan ayrılan Beyaz, temasta olduğu ÇATES Işıkspor Başkanı Kadir Öçal ile el sıkışarak resmi sözleşmeye imza attı. Öğleden sonra ise Ankara’da lisans işlemleri halledilen Beyazıt Yıldız resmen ÇATES Işıkspor’lu oldu.  Başarılı oyuncu, Pazar günü oynanacak İhsaniyespor maçında ÇATES forması giyecek.

ÖMÜRLÜK İMZA ATTIM

Kozlu Belediyespor ile helalleşerek yollarını ayırdığını söyleyen Beyazıt, “yeniden ÇATES’e döndüğüm için mutluyum. Burasını evim gibi hissediyorum. Bundan böyle ÇATES’in başarısı için buradayım. Kulübe ömürlük imza attım. Futbola burada devam edip burada bitirmek istiyorum. Yine bu ailen çatısı altında da antrenörlük kariyerime başlamak istiyorum. Transferimde emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Önemli kulüplerin formasını giydi

Çatalağzı Demirspor’da futbola başladıktan sonra,  Zonguldakspor, Asmaspor, Kilimli Belediyespor ve Kozlu Belediyespor gibi Zonguldak’ın önemli kulüplerinde forma giyen Beyazıt, il dışında da Yalovaspor ve Kestel Belediyespor’da oynadı.