Futbol adamı Yüksel Açıkgöz, altyapıya önem verdiklerini ve hedeflerinin arasında genç futbolcuları Zonguldak futboluna kazandırmak olduğunu söyledi


“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ  TAKIMI PROFESYONEL LİGE ÇIKARMAK”

Kozlu Belediyespor’un Sportif Direktörü Yüksel Açıkgöz, yeni sezonun ilk çalışmasında spor medyasına açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbol adamı, uzun vadede takımı hedeflerine ulaştıracaklarını söyleyerek, “Takımıma il dışından transferler yaptık.  Bilindiği üzere takım geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den Süper Amatör Lige düştü. 3,5 yıllık bir yapılanmanın içindeyiz. Bu doğrultuda ki ilk hedefimiz takımı yeniden Bölgesel Amatör Lige çıkarmak. En büyük hedeflerimiz arasında ise takımı profesyonel lige çıkarmak var” dedi.
“GENÇ ARKADAŞLARIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Uzun vadedeki hedeflerin arasında altyapı olduğunu kaydeden Açıkgöz, “Yönetimimizle birlikte bu süreçte en önemli hedeflerimiz arasında altyapı var. Bu süre zarfında genç arkadaşlarımızı kazanmak istiyoruz. Bu hedefleri camiayla ve basının da yardımıyla da yapacağız” şeklinde konuştu.
“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Yapılan ve yapılacak transferler hakkında bilgiler veren Yüksel Açıkgöz, “Zonguldak spor kamuoyunda hep Ankara’dan transfer yapıldığı diye bir algı oluştu. Bu böyle değil. İstanbul’dan, Gölcük’ten Samsun’dan Konya’dan ve birçok illerden transfer yaptık. Kadromuza kattığımız oyuncuların hepsini takip ettim. Çoğu genç ve altyapıları sağlam oyuncular. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. kaleye, stopere ve orta sahaya takviyeler yapacağız ” dedi.
“HAFTA SONUNA KADAR TESİSLERDE ÇALIŞACAĞIZ”
Hafta sonuna kadar çalışmaları kendi tesislerinde sürdüreceklerini söyleyen Yüksel Açıkgöz, “Sezonun ön hazırlığını kendi tesislerimizde yapacağız. Ön hazırlık ilçede olacak.  Sonrasında kampa gireceğiz. Tam tarihi belli olmamakla birlikte 17’si veya 21’inde Bolu Dorukkaya’da kamp yapacağız. Sonrasında tekrar tesislerimize döneceğiz” dedi.
“YILLARDIR SPORCUN İÇİNDEYİM”
Açıklamada kendi kariyeri hakkında da bilgilere veren futbol adamı, “Kızılcahan Belediyespor’da uzun yıllar görev yaptım. Kazan Belediyespor ve Ankara’nın köklü kulüpleri arasında yer alan Etbalıkspor’dan çalıştım. Uzun yıllar hep sporun içinde kaldım”

 Eren ARSLANYILMAZ

 

HUZURLARINIZDA 2015 MODEL KOZLU BELEDİYESPOR

 

Süper Amatör Ligin yeni takımı Kozlu Belediyespor, 2015-2016 sezonu için sahaya indi. Yeşil-beyazlı takım yenilenmiş kadrosuyla sezonun ilk idmanını dün sabah Kozlu Sahası’nda yaptı.

 Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den küme düşen Kozlu Belediyespor, 2015-2016 sezonunda mücadele edeceği Süper Amatör Lig için hazırlıklarına başladı.4 sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’e geçtiğimiz sezon baraj maçında Kilimli Belediyespor’a yenilerek veda eden Kozlu Belediyespor, Deplasmanlı Süper Amatör Lig için kolları sıvadı. İşe ilk olarak Ankaralı işadamı Fatih Cubralı’nın desteğini alarak başlayan ve sportif direktörlüğe Ankaralı futbol adamı Yüksel Açıkgöz’ü getiren yeşil-beyazlı takım, ardından il dışından 15 futbolcu transfer ederek devam etti.

Yeni bir oluşumun içine giren yeşil-beyazlı takım,  yeni sezonun startını verdi. Baştan aşağı yenilenmiş kadrosuyla Pazartesi günü kulüp tesislerinde toplanan Kozlu Belediyespor, dün topbaşı yaptı.  Yeşil-beyazlı takım, Sportif Direktör Yüksel Açıkgöz ile Antrenör  Birol Akkaya yönetiminde sezonun ilk idmanı Kozlu Sahası’nda gerçekleştirdi. Sabah yapılan idmanın ardından Kozlu Belediyespor, akşam saatlerinde de bir idman gerçekleştirdi.

 

Yeşil-beyazlılar kahvaltıda bir araya geldi

 Kozlu Belediyespor  Futbol A takımı, yeni sezonun ilk idmanı öncesi yönetim tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi. Sabah saat 10.30’da gerçekleştirilen idman öncesi teknik heyet ve futbolcular sabah kahvaltısını birlikte yaptı. Ora cafede düzenlenen kahvaltıya  Sportif Direktör Yüksel Açıkgöz, Antrenör Birol Akkaya, Kulüp Başkanı Ertan Şahin’in abisi Ergin Şahin, Tesis Sorumlusu Uğur Özkul, Tesis Amiri Cemal Şen ve futbolcular katıldı.

 Eren ARSLANYILMAZ