KOZLU’NUN SAMET’İ VAR

Süper Amatör Ligin 19’uncu haftasında üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Kozlu Belediyespor Cumartesi günü Kozlu Şehir Stadyumunda Kilimli Belediyespor’u konuk etti. Yeşil Beyazlı ekip Samet Gerim’in attığı golle rakibi Kilimli Belediyespor’u 1-0 yendi. 

Samet gol kilidini açtı

Maça etkili başlayan Kozlu Belediyespor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Kozlu Belediyespor 25’inci dakika da Samet Gerim’in attığı gole 1-0 öne geçti. Golün ardından  beraberlik için yüklenen Kilimli Belediyespor gol pozisyonuna girse de değerlendiremedi. İlk yarıda başka gol olmayınca Kozlu Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda gol sesi çıkmadı

İkinci yarı da zaman zaman etkili olan Kilimli Belediyespor beraberlik için yüklense de sonuç alamadı. İkinci yarı başka gol olmayınca Kozlu Belediyespor maçı 1-0 kazandı. Kozlu Belediyespor, Kilimli Belediyesporgalibiyetinin ardından puanını 26’ya çıkardı.

Emre Can BAYRAM

 

 

 

SAHA: Fener Sahası

HAKEMLER: Uğur Karabulut**, Onur Akdağ**, Mehmet Hızarcıoğlu**

KOZLU BELEDİYESPOR: Aydın***, Berkay***, Mehmet***, Eray***, Soner***, Burak***(Dk.89 Arınç*), Sertaç***, Muhammet***(Dk.60 Samet Poyraz**), Samet Gerim****(Dk.84 Harun**), Saffetcan***, Oğuzhan***

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Orhun**, Yasin**, Ünal**, Veysel**, Emre**, Zafer**, T. Hakan**, Okan**, Önder**, Egehan**, Alhan***

GOLLER: Dk.25 Samet Gerim(Kozlu Belediyespor)